Alla inlägg den 1 januari 2013

Av Gudinnan Magicum - 1 januari 2013 06:15

Ett blått år


Nu är det viktigt att du kan ta ansvar, både för dig själv och andra kanske.  Gör det med glädje och utan att tyngas av det.  Försök samarbeta med andra för allas gemensamma goda och var inte rädd att ge av dig själv.  Känslorna kan förorsaka svårigheter eller missförstånd, särskilt i relationer till de närmaste.  Du som vill ställa upp och hjälpa och råda kan nu få ditt lystmäte, du som har svårt för det kan nu få öva dig.


Av Gudinnan Magicum - 1 januari 2013 05:00

Det är viktigt att du tar ansvar det här året, både för dig själv och andra. Kroppen kan kännas extra viktig, kanske dags för gympa, tur till ett hälsohem eller en kroppsterapikurs. En stark intuition kan förstärkas eller synliggöras under sexans år. Du måste kunna se din roll inom den sociala struktur du lever i och kunna balansera den. Mycket kan kännas betungande, både beträffande hem, relationer, vänner och arbete. Meningen är att du ska ta ditt ansvar, inte tyngas av det. Du som vill ställa upp och hjälpa och råda kan nu få ditt lystmäte, du som har svårt för det får nu tid att öva dig. Se upp så att du inte hamnar i en falsk martyrroll. Det du ska ställa upp med måste du själv anpassa efter din egen kapacitet. Om det finns latenta spänningar i ditt förhållande kan de nu öka och det gäller att inse att problemen är till för att lösas. Försök att se tillbaka på förhållanden omkring dig i din barndom och se vad som kan återspeglas nu. Ta lärdom. Det gäller även om du upprättar nya relationer, vilket är vanligt detta år. Från september månad kan du nog ha kommit ifrån det som eventuellt varit betungande under året.

Av Gudinnan Magicum - 1 januari 2013 00:00

Det här året har fokus på Dina relationer men också på Din hälsa. Det behöver inte innebära att just Du blir sjuk men det är viktigt att sköta om sin hälsa, att förebygga.


Det här året kan säkert också innebära en nystart för många.


Inom tarot står siffran 13 för Döden som ingår i Stora arkanan (Den stora hemligheten).  Oftast har detta inget med den fysiska döden att göra utan det handlar mer om att "bryta gamla mönster", att lämna det gamla och gå in i något nytt.

Kan säkert bli ett spännande och lärorikt år för många.





Presentation

Omröstning

Vad förväntar du dig av 2020?
 Jag vill äta mer hälsosamt
 Jag vill träna mer
 Jag tänker gifta mig
 Jag väntar barn
 Jag vill resa mer
 Jag vill skriva en bok
 Annat

Jungfrun visar tiden

Antalet besökare

Räknare

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards