Alla inlägg under januari 2010

Av Gudinnan Magicum - 23 januari 2010 11:00

  Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum (23) med månadens (1). Du som är född den 23 januari har stor potential och kan ha lätt för att anpassa dig till olika situationer och sammanhang. "Man" får nog också förtroende för dig då du lätt kan sätta dig in i hur andra har det.


Du tycker om människor och vill ha mycket i händerna men har samtidigt ett stort behov av personlig frihet. Det är bra att du talar om detta för din partner redan från första början.


Resor hör säkert till dina intressen och du tycker nog om att skapa. Du vill bygga från grunden och har säkert också ett sinne för detaljer och att vara noggrann.


Du är troligen bra på att uttrycka dig på ett eller annat sätt.


Olika slag av ansvar kommer att förväntas av dig.


Personer födda den 23 januari: Ann-Charlotte Alverfors (svensk författare), Caroline (prinsessa av Hannover), Totte Wallin (artist).


Läs gärna andra inlägg om dagens tal 6.

Av Gudinnan Magicum - 22 januari 2010 11:00

  Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum (22) med månadens (1). Du som är född den 22 januari har nog mycket energi och är kreativ inom flera områden. Du har nog stor potential och kan inte placeras in i något speciellt "fack". Du har säkert en känsla för detaljer och gillar att skapa. Det är säkert en hel del yrken som kan passa för dig.


Personer som är födda den 22 januari: Thor Modéen (svensk skådespelare), Bengt Öste (svensk journalist och nyhetsankare), Steven Adler (amerikansk hårdrockstrummis känd från  Guns N' Roses), Linda Blair (amerikansk skådespelerska).


Läs gärna andra inlägg där jag har skrivit om dagens tal 5.

Av Gudinnan Magicum - 21 januari 2010 11:00

  Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum (21) med månadens (1). Du som är född den 21 januari är nog en kreativ som klarar mycket. Du har nog en stor potential och vill gärna vara aktiv men se till så att du får vila emellanåt också. Du gillar att ha mycket att göra, gärna där du får "bygga något från grunden". Du har nog lätt för att ta emot andras känslor men inte lika lätt för att visa dina egna.


Du har säkert en stark personlighet.


Personer som är födda den 21 januari: Plácido Domingo (spansk operasångare, tenor), Paul Allen (en av grundarna av Microsoft), Geena Davis (amerikansk skådespelerska), Linda Rosing ( svensk sångerska, fotomodell och dokusåpadeltagare)


Läs gärna andra inlägg om dagens tal 4.

Av Gudinnan Magicum - 20 januari 2010 11:00

  Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum (20) med månadens (1). Du som är född den 20 januari strävar efter harmoni och en trivsam miljö men se upp så att du inte blir utnyttjad.


Du har nog en känsla för detaljer, är bra på att samarbeta och trivs där det finns mycket folk.  Du är nog också kreativ på något sätt och kan vara bra på att uttrycka dig i tal och skrift. Något socialt, kreativt yrke är nog vad som passar dig bäst.


Du har säkert ofta "fullt upp".


Personer födda den 20 januari: Ola Magnell ( svensk sångare, låtskrivare och gitarrist), Göran Persson, Olle Sarri (svensk skådespelare).


Läs gärna andra inlägg med dagens tal är 3.

Av Gudinnan Magicum - 20 januari 2010 09:00

...ingår i Stora Arkanan inom tarot.


Stjärnan (Sirius, Vattumannens tecken):  XVII

 

Symboliken säger:


Nu kan du inte "gömma dig" längre. Efter mörkret kommer ljus, du får nytt hopp och känner en inre harmoni. Man har kontakt med kosmos (stjärnhimlen), det undermedvetna (vattnet) och omvärlden (marken man står på). Stjärnorna representerar sju chakran (energier) kring det gudomliga jaget__den stora stjärnan. Stjärnan är frid, människokärlek, inspiration och meditation. Lugnet efter stormen.


Man söker hela tiden efter nya idéer eller brådskan att finna nya begrepp.




Kortet är hämtat från TAROT of a MOON GARDEN


  



Vattumannens kort i Stora Arkanan

 

XVII Stjärnan

 

 

 Nyckelord: Inspiration - Frihet - Rymd - Ljus - Visioner - Utstrålning

Frid, helhet, ödmjukhet, frihet. Känner tillförsikt inför framtiden. Betraktelse av livet från en högre nivå. Kontakten med den egna källan, sanningens källa. Våga göra det som ditt hjärta säger dig att göra!







Av Gudinnan Magicum - 19 januari 2010 11:00

  Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum (19) med månadens (1). Du som är född den 19 januari gillar nog utmaningar och kanske hamnar du i fler sådana än du önskar. Där nog samtidigt känslig och behöver få utlopp för din kreativitet, kanske genom något "våghalsigt".


Du har nog ett sinne för detaljer och kan jobba som musiker, konstnär etc.


Personer födda den 19 januari: Prinsessan Birgitta, Janis Joplin, Dolly Parton, Stefan Borsch (svensk dansbandssångare - har varit med i Vikingarna).


Läs gärna andra inlägg om dagens tal 2.

Av Gudinnan Magicum - 18 januari 2010 11:00

  Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum (18) med månadens (1). Du som är född den 18 januari gillar nog utmaningar och vare sig det är ett medvetet val eller inte kan du hamna i situationer där du får uttrycka dig på olika sätt.


Ditt "offentliga" liv kan skilja sig markant från ditt mer privata.


Personer födda den 18 januari: Oliver Hardy (Helan av Helan och Halvan), Danny Kaye (amerikansk komiker, sångare och skådespelare).


Läs gärna andra inlägg där jag skriver om dagens tal 1.

Av Gudinnan Magicum - 17 januari 2010 11:00

 Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum (17) med månadens (1). Du som är född den 17 januari är nog filosofiskt lagd och trivs nog i möjligheter med många människor. Du gillar nog att resa, gärna långt också och har en speciell utstrålning. "Envis som synden" kan du säkert också vara många gånger. Men envisheten kan också ses som en resurs när du vill uppnå saker.


Personer födda den 17 januari: Astrid Bergman Sucksdorff (svensk författare och fotograf), Edvard Persson (svensk skådespelare), Muhammad Ali (amerikansk boxare).


Läs gärna andra inlägg med dagens tal 9.

Presentation

Omröstning

Vad förväntar du dig av 2020?
 Jag vill äta mer hälsosamt
 Jag vill träna mer
 Jag tänker gifta mig
 Jag väntar barn
 Jag vill resa mer
 Jag vill skriva en bok
 Annat

Jungfrun visar tiden

Antalet besökare

Räknare

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards