Alla inlägg under januari 2010

Av Gudinnan Magicum - 16 januari 2010 10:45

 Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum (16) med månadens (1). Du som är född den 16 januari kan nog ha en speciell "karisma" och vill gärna ha "bevis" innan du låter dig övertygas om något. Du vill gärna vara oberoende och här finns nog en beslutsamhet som kan visa sig i envishet. Du gillar säkert att debattera och läser nog gärna böcker, kanske skriver själv.


Du kan nog ses som "dominant" av vissa.


Personer födda den 16 januari: Mona Seilitz (svensk skådespelelerska och programledare), Sade (artist), Kate Moss (brittiskfödd supermodell)


Läs också andra inlägg om dagens tal 8.

Av Gudinnan Magicum - 15 januari 2010 10:45

 Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum (15) med månadens (1). Du som är född den 15 januari har nog många idéer och vill gärna förändra. Du är nog filosofiskt lagd och kan passa som författare, politiker etc.  Du gillar nog att debattera i stort och smått.


Personer födda den 15 januari: Gösta Bohman (svensk moderatledare),Martin Luther King Jr, Reine Brynolfsson (svensk skådespelare).


Läs också andra inlägg om dagens tal 7.

Av Gudinnan Magicum - 14 januari 2010 10:45

 Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum (14) med månadens (1). Du som är född den 14 januari har nog starka känslor och kanske du finner en utmaning i ditt arbete. Många som är födda det här datumet vänder sig säkert till många människor, ev. inom teve eller något annat "publicistiskt".  Du kan nog vara ganska ombytlig och byter åsikt ofta, kanske är lite velig ibland. Låt inte din känslighet utmana dig!


Personer födda den 14 januari: Caterina Valente (tysk sångerska), Jacques Werup (svensk musiker, författare, scenartist och manusförfattare), Lena Hjelm-Wallén (svensk socialdemokratisk politiker), Lars Forssell (svensk författare),


Läs även andra inlägg om dagens tal 6.

Av Gudinnan Magicum - 13 januari 2010 10:45

 Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum (13) med månadens (1). Du som är född den 13 januari är troligen en kreativ person med bestämda åsikter.  Du är känslig men visar det inte alltid, i alla fall inte inför människor du inte känner så väl.  Du kanske inte alltid får fram vad du vill och du måste på något sätt få utlopp för dina kreativa sidor.


Du har nog ett rörligt intellekt men bör se upp så att du inte sårar folk i onödan så att det leder till onödiga missförstånd.


Du har starka känslor och är nog en bra analytiker. Du vill ha många utmaningar i ditt liv och söker dig helst till områden och miljöer där det finns mnga människor. Du kan vara en god talare och föra fram dina åsikter.


Personer födda den 13 januari: Anita Ekström (svensk skådespelerska), Lars Ohly, Anna Järphammar.


Läs också andra inlägg där jag har skrivit om dagens tal 5.

Av Gudinnan Magicum - 12 januari 2010 10:45

 Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum (12) med månadens (1). Du som är född den 12 januari är nog en kreativ persom, kanske med ett visst sinne för detaljer. Du har nog ganska bestämda åsikter och trivs där det "händer". Du har kanske inte så stort tålamod och är säkert känsligare än du vill visa för andra. Du trivs nog där du får "bygga" på ett eller annat sätt.


Personer födda den 12 januari: Barbro Alving, "Bang" (svensk journalist), Per Gessle, Gunde Svan, "Steffo" Törnqvist.


Läs också andra inlägg om dagens tal 4.

Av Gudinnan Magicum - 11 januari 2010 10:45

  Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum (11) med månadens (1). Du som är född den 11 januari är nog en kreativ person med bestämda åsikter. Du kan "agera kraftfullt" och bör på olika sätt få utlopp för din stora energi. Du har nog en stor potential och kanske inte alltid är så lätt att "greppa".


Det går nog inte att placera in dig i något speciellt "fack" men något kreativt bör ändå vara mest lämpat för dig.


Personer födda den 11 januari: Sven Wollter, Fredrik Hammar (svensk skådespelare, musiker och sångare).

Läs även andra inlägg med dagens tal 3.

Av Gudinnan Magicum - 10 januari 2010 10:45

 Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum (10) med månadens (1). Då tvåan här kommer från 11 är det inte osannolikt att du hamnar i rampljuset på något sätt. Du har säkert en stark vilja och är livskraftig och kan vara mycket envis när du vill föra fram dina åsikter.


Om du inte hittar ett yrke där du kan "lyfta fram dig själv" på något sätt är det bra att du får göra det i en hobby.


Personer födda den 10 januari: Gertrud Sigurdsen (svensk politiker - socialdemkrat), Göte Wilhelmson (svensk pianost och orkesterledare), Rod Stewart.


Läs också andra inlägg med dagens tal 2.

Av Gudinnan Magicum - 9 januari 2010 10:45

 Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum (9) med månadens (1). Du som är född den 9 januari vill säkert styra och ställa en del. Då ettan här kommer från 10 ses du kanske som något av en ledare.  Du kanske utmanas av något inom det ekonomiska och i relationer som inte förstår dig riktigt. Människor behöver inte vara exakt som du - du duger ändå. Lär dig att slappna av!


Du bör passa i sammanhang med många människor.


Personer födda den 9 januari: Gaby Stenberg, Annette Kullenberg.


Läs också andra inlägg om dagens tal 1.

Presentation

Omröstning

Vad förväntar du dig av 2020?
 Jag vill äta mer hälsosamt
 Jag vill träna mer
 Jag tänker gifta mig
 Jag väntar barn
 Jag vill resa mer
 Jag vill skriva en bok
 Annat

Jungfrun visar tiden

Antalet besökare

Räknare

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards