Alla inlägg den 25 februari 2010

Av Gudinnan Magicum - 25 februari 2010 20:25

 Har att göra med olika former av uttryckssätt och kreativitet.


Siffran 3 är ju lisglädjens siffra men det gäller att hitta en fin balans här så att man inte blir stressad av allt man vill göra.  Det finns mycket energi här men även lättjan kan "ligga och lura bakom hörnet" så att det inte blir något alls gjort istället. "Lagom" är bäst gäller verkligen här så fram med humorn!



Av Gudinnan Magicum - 25 februari 2010 20:14

Representerar olika former av gemenskap, drmatik, samklang.


(Två är ju vår tidsålders tal, dvs. 2000-talets.).


Vi består ju alla av både manligt och kvinnligt och det är viktigt att vi samarbetar nu, både män och kvinnor.


Det är viktigt att "tänka med hjärtat" nu också och rusa åstad för mycket.  Vi behöver alla "sakta ner på farten" lite och leva i ett lugnare tempo. Det mår vi bäst av helt enkelt. Kvinnors påverkan kan bli allt tydligare och bör tillvaratas på ett positivt sätt.


Vi måste bli bättre på att lyssna på varandra och inse att alla har något att erbjuda. 

Av Gudinnan Magicum - 25 februari 2010 20:04

 Har med jaget och den egna viljan att göra.


Vi är nu inne i ett nytt årtionde, 10-talet. 10 blir ju 1 när man gör den till ett ental.  Nu är det dax att satsa på det man helst önskar och förverkliga det också. Det är dock viktigt att också samarbeta på ett högre plan (2000-talets tvåa här). Vi får inte låta egoismen ta över, utan låta allt gå i diplomatins tecken istället. Många beslut kan behöva fattas nu. Män (ettan) är ofta inblandade men bör samarbeta med kvinnor (2). Det är bra att ta tid på sig så att det inte blir något förhastat. En mjuk övergång är bra för alla parter.

Av Gudinnan Magicum - 25 februari 2010 19:53

Står som symbol för skilda modeller av det gränslösa och det ändlösa.


Det finns förstås ingen som är född den 0:e i någon månad, någon sådan dag existerar ju inte. Men det är trots allt en siffra som finns, och lite överallt i samhället, t.ex i telefonnummer och på registreringsskyltar.


Det årtionde/decennium som vi precis har lämnat bakom oss kallades för 00-talet.  Man kan ju se det som en "cirkel" och att vi i mångt och mycket börjar om från början, tar nya tag. Det kan vara både privat och yrkesmässigt. 


Man kan på något sätt se "nollan" som en slags "vägvisare".

Av Gudinnan Magicum - 25 februari 2010 17:47

...t.ex. om numerologi står saker och ting i en speciell ordning. Men jag har valt att inte skriva på det sättet utan tar det som det kommer upp och som jag för stunden börjar tänka på. Men för att det inte ska bli för rörigt och svårhanterligt försöker jag få till kategorier så att det blir så lättöverskådligt som möjligt.

Av Gudinnan Magicum - 25 februari 2010 11:57

 Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum (25) med månadens (2). Du som är född den 25 februari kan nog tidigt intressera dig för religion eller ha andra andliga intressen.


Då nian här kommer från 27 (25+2) kan det vara så att du mer eller mindre omedvetet söker dig till "större sammanhang" och vill nog både samarbeta och göra något tillsammans med andra, men också för andra. Inte riktigt så att du gör något "utan att tänka dig för", men du kan lätt "hamna" i ett sammanhang där du lättare kan komma till din rätt.


Du har emellertid ett stort behov av stillhet emellanåt också, men mår inte alltid bra av att vara alltför ensam men kan "tvingas" till det ibland.


Personer födda den 25 februari: Git Gay, George Harrison och Tomas Ledin.

Presentation

Omröstning

Vad förväntar du dig av 2020?
 Jag vill äta mer hälsosamt
 Jag vill träna mer
 Jag tänker gifta mig
 Jag väntar barn
 Jag vill resa mer
 Jag vill skriva en bok
 Annat

Jungfrun visar tiden

Antalet besökare

Räknare

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards