Direktlänk till inlägg 1 februari 2010

FÖDELSEDAGEN, 2

Av Gudinnan Magicum - 1 februari 2010 10:45


 

 

Dag 11


Du handlar med stor energi och impulsivitet och kan inspirera andra, men se upp så att du inte  tvingar dina idéer på dem. Du kan ha problem med att slutföra projekt eftersom din snabba energi lätt kan ändra riktning. Din känsliga, något nervösa läggning gör att du mår bättre när du lyckas få känslor och intellekt att hänga ihop även i vardagsarbetet. Din känslighet är för övrigt ditt bästa redskap, men du måste lära dig att balansera den.


Det är inte osannolikt att du hamnar i rampljuset på något sätt.

Se även detta.


Personer som är födda den 11:e är bl.a.: Salvador Dali (11/5), Malin Berghagen (11/5) och Mauro Scocco (11/9), Stellan Sundahl (11/6), Nils Ferlin (11/12).

 

 

 

Dag 12

 

 Dina höga ideal, din verbala förmåga och din brist på tålamod är tydliga egenskaper hos dig. Du skall använda din kreativitet och fantasi och låt inte känslorna hålla dig tillbaka. Du är medveten om att du är känslig, men behöver tänka på att andra också kan vara det. Många kan behöva din hjälp och du ställer gärna upp eftersom du tycker om människor. Försök hålla fast vid dina mål utan att tröttna eller splittra dig. Intellektuell aktivitet kan hjälpa dig att motarbeta dina negativa stunder.


Se även detta.


Personer som är födda den 12:e är bl.a.: Evert Taube (12/3), Luciano Pavarotti (12/10), Leif G.W Persson (12/3) och Lill Lindfors (12/5), Katharine Hepburn (12/5).

 

 

 

Dag 13

 

 Dina olika sidor kan skapa inre och yttre konflikt i ditt liv. (Skaparförmåga och expansion 1 och 3 i det fasta stabila 4.). Ju mer du kan få utlopp för när det gäller kreativitet och energi i ditt liv, desto mer njutning kommer du att få.

Låt inte din känslighet blockera din styrka och se upp med humöret! Du ska bygga upp ditt självförtroende så att du på ett positivt sätt kan använda dina praktiska resurser. Viktiga ord är: bygg, skapa, forma, gestalta. Ditt hem är en trygg bas, men förändringar är bra för din tillväxt.


Du måste bli tydligare på att tala om för andra vad du tänker och tycker. Räkna inte med att din omgivning skall kunna läsa dina tankar.  Du undviker en många onödiga missförstånd med att bli rakare.


Du har egentligen inget emot förändringar men du mår bäst när du själv får skapa dem.


Läs även.


Personer som är födda den 13:e är bl.a.: Martin Timell (13/11), Kajsa Berkqvist (13/10) och Måns Zelmerlöw (13/6), Clara Mannheimer (13/9), Paul Simon (13/10).

 

 

 

Dag 14

 

 Enligt numerologin handlar den mycket om intuition och känslor.  Den som är född den 14:e kan nog vara ganska så föränderlig och får uppleva en hel del utmaningar också. Du är säkert "ganska orädd" emellanåt och ger dig in på sådant som andra kanske inte ens skulle tänka på.


Du har ofta mycket att stå i, men tillsammans med dig behöver man nog egentligen inte ha tråkigt. Du kan vara mycket påhittig, ibland kanske rentav för påhittig.  Lär dig också att avsluta det du har påörjat.


Det rör sig troligen om personer som kan vara impulsiva men samtidigt ha stor disciplin.


Läs även här.


Personer som är födda den här dagem är t.ex.: Kristina Lugn ((14/11), Kronprinsessan Victoria (14/7), Astrid Lindgren (14/11), Jan Stenbeck (14/11) och Albert Einstein (14/3), Tilde de Paula (14/11), Maria Lundqvist (14/10), Anita Lindblom (14/12).

 

 

 

Dag 15

 

 Enligt numerologin är talet 15 förknippat med balans och harmoni.


Om du är född den 15:e kan du ha någon form av "offentlig position" eller en vilja av att "göra dig hör/synlig" på ett eller annat sätt.


Du kan ha ett behov av fysisk aktivitet och vill omge dig med vänner. Kanske du vill jobba med männisior på olka sätt också.


Läs också här.


Personer som är födda den 15:e är t.ex.; Napoleon Bonaparte ((15/8), Martin Luther King (15/1, Carl Bildt (15/7), Petula Clark (15/11) och Annifrid Lyngstad (15/11).

 

 

 

Dag 16

 

 Den som är född den här dagen har troligen en känslig natur, kanske mer än man vill erkänna. Det är bra att sträva efter stora sammanhang och att där mer få komma till sin rätt.


Har ett behov av att dra sig tillbaka ibland också, reflektera över saker och ting. Du kan få "näring" av naturen.


Läs även här.


Personer som är födda den 16:e är bl.a.: Madonna (16/8), Liv Ullman (16/12) och Susanna och Jenny Kallur (16/2).

 

 

 

Dag 17

 

 Du som är född den 17 kan nog tänka mycket logiskt och rationellt och ha ett visst sinnelag för pengar. Om du är en "slarver" kan du få mer problem än nödvändigt.  Kanske du har en del tur där du minst anar det.


Du kan vara litterärt intresserad och skulle kunna passa som lärare, bibliotekarie, författare etc. Du kanske rent av vill skriva något själv.


Läs också detta.


Personer som är födda den 17:e är t.ex.: Victora Beckham (17/4) och Jan Guillou (17/1)

 

 

 

Dag 18

 

 Du som är född den 18:e kan nog ha många krav och förväntningar på dig redan från början.  Det kan också finnas något dramatiskt över dig.


Det är inte omöjligt att du får resa en del, både privat och i jobbet, kanske långt också.


Du kan säkert ses som en ledare inom många områden och detta vare sig du vill eller inte.


Läs också det här.


Personer som är födda den 18:e är bl.a.: Christer Fuglesang (18/3), Nelson Mandela (18/7), Efva Attling (18/2) och Ingemar Stenmark (18/3), Ted Gärdestad (18/2).

 

 

 

Dag 19

 

 Du som är född den 19:e söker nog ständigt omväxling och kan säkert vara mycket påhittig och uppfinningsrik.


Det är viktigt att du får det på ett för dig speciellt sätt och att ta egna initiativ.


Du har troligen ett mycket rörligt känsloliv och intellekt.


Du gillar förändringar och tycker inte om att "fastna i något fack". Ständig utveckling är något du tycks eftersträva.


Läs även detta.


Personer som är födda den 19:e är t.ex.: Janis Joplin (19/1), Lena Philipsson (19/1), Robert Aschberg (19/3) och Edith Piaf (19/12), Magnus Härenstam (19/6).

 

 

 

Dag 20

 

 Du som är född den 20:e i en månad kan mycket väl jobba inom områden som har med kunskap och lärdom att göra. Du är troligen mycket känslig, kanske utan att helt vara medveten om det själv.


Du kanske har svårt att vara rak på sak och få fram det du egentligen vill ha sagt. Du kan ha ett sinne för detaljer


Du gillar att samarbeta med andra människor och det är oftast mer än ett behov hos dig. Du kan behöva uppbackning ibland också. Rytm bör också vara ett viktigt begrepp för dig. Se till så att du inte har för mycket sysslor samtidigt och försökt att ta det lugnt ibland också.  Stressa inte!


Läs även här.


Personer som är födda den 20:e är bl.a.: Göran Persson (20/1), Bosse Parnevik (20/3), Monica Dominique (20/7) och Eva Rydberg (20/6), Ola Magnell (20/1).


 





 



 

 



 

 



 



 

 



 

 


 


 


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gudinnan Magicum - 1 januari 2023 00:00

I år händer mycket i ditt undermedvetna, sånt som du bör ta ställning till. Lita på intuitionen!  Du kan komma att lämna mycket bakom dig men det är absolut inte ett helt igenom "dystert" år. Du kan komma att belönas rikligt om du både använder hjärn...

Av Gudinnan Magicum - 1 januari 2022 00:00

Det här året bygger mycket på våra relationer. En hel del kan behöva bearbetas, i synnerhet om något påbörjats under cykeln.Kan tidvis möjligen kännas lite trögt men den som väntar på något gott....  Kan kunna bli en fin        vår (men troligen från...

Av Gudinnan Magicum - 1 januari 2021 00:00

Även i år kan det krävas viss självdisciplin och ett visst tålamod.  Främst gäller detta de 3-4 första månaderna.  En del mer positiva förändringar kan vi skönja bit för bit.  Det bör kunna se något ljusare ut i maj. Kanske nya avtal i juni.Allt kan ...

Av Gudinnan Magicum - 25 mars 2020 09:31

Det här året är på många sätt "praktiskt och förberedande". Kan vara viktigare än tidigare att verkligen veta vad du vill. Gör inget förhastat nu, utan "vänta ut" de rådande influencerna. Det blir bättre med tiden, men för de flesta inte förrän i jun...

Av Gudinnan Magicum - 1 januari 2020 00:00

Det här året kan bli "mer speciellt" än något någon nånsin har upplevt. "Som vanligt" händer det tyvärr en del tråkigheter i vår omvärld också. Men det är också ett "starkt" år och det går att se en hel del "resultat". Det är nu viktigare än nånsin t...

Presentation

Omröstning

Vad förväntar du dig av 2020?
 Jag vill äta mer hälsosamt
 Jag vill träna mer
 Jag tänker gifta mig
 Jag väntar barn
 Jag vill resa mer
 Jag vill skriva en bok
 Annat

Jungfrun visar tiden

Antalet besökare

Räknare

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards