Alla inlägg under februari 2010

Av Gudinnan Magicum - 23 februari 2010 11:40

Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum (23) med månadens (2). Du som är född den 23 februari  är säkert en tänkare i mångt och mycket och med många  intellektuella idéer, kanske studier. Förseningar kan emellertid uppstå och även andra saker som inte går att förutse.


Du märker nog tidigt att det krävs en hel del planering för att du skall hinna med allt du vill.


Då sjuan här kommer från 25 (23+2) kan det vara klokt att lita mer på din intuition.


Personer födda den 23 februari: Peter Fonda, Pia Kjærsgaard, Ulla Skoog och Linda Ulvaeus.


Läsa gärna detta också.

Av Gudinnan Magicum - 22 februari 2010 18:29

Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum (22 med månadens (2).


Att vara född på ett visst datum innebär en del olika utmaningar.  Den som är född den 22 februari har i grunden talet 24=6.


Du kan ha sinne för detaljer och kan bygga något från grunden.


Du har nog en hel del att jobba med, inte minst med relationer och att finna en balans mellan det sociala, det mer privata och det yrkesmässiga. Du kan nog finna glädje i att jobba med människor på ett eller annat sätt.


Det gäller här att inte enbart se till de egna intressena utan bli mer engagerad i din omgivning. Det krävs en hel del av dig och det blir både på gott och ont. Kanske du ibland känner att ansvaret blir för betungande,


Du kommer troligen att ha ett genuint människointresse livet ut.


Då sexan här kommer från 24 (22+2) kanske du har någon form av musikalisk eller litterär talang. Det kan annars också vara så att du är mycket intresserad av det området, ev. utövar det, men inte yrkesmässigt.


Personer födda den 22 februari: Drew Barrymore och Mats Wislander.


Läs ocksä här och här.

Av Gudinnan Magicum - 21 februari 2010 18:15

Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum (21) med månadens (2).Du som är född den 21 februari märker tidigt att det är förändringens och rörlighetens period, ibland också osäkerhetens. Exempel på detta är flyttningar, resor, separationer, arbetsbyten m.m Här ska nya praktiska erfarenheter av livet ska göras . Det krävs att du kan anpassa dig. Ekonomin är ofta varierande.


Det är en fri tid, full av förändringar, resor, kontakter och osäkerhet, men en livlig, intressant period av erfarenheter.


Då femman kommer från 23 (21+2) är du nog en rätt så intensiv och engagerad person.


Personer födda den 21 februari: Håkan Nesser och Jakob Eklund


Läs även här och här

Av Gudinnan Magicum - 20 februari 2010 18:15

Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum (20 med månadens (2).Du som är född den 20 februari lär tidigt få erfara att det är en praktisk period där stora arbetsinsatser krävs på yttre eller inre plan. Den kan nog i vissa fall upplevas begränsande och ansvarstyngd, men är mycket viktig på grund av sin grundläggande och uppbyggande karaktär. Kanske du inte har fått uttrycka dig känslomässigt och verbalt och känner att dina åsikter inte alltid är så mycket värda.


Det är dock praktiskt period då det blir svårt att hinna med mer än arbete och plikter för att bygga upp framtiden.


Du skulle kanske må bra av att jobba som journalist, författare etc.


Då fyran här kommer från 22 (20+2) kan du behöva jobba extra mycket med ditt tålamod. Se också upp så att du inte förlorar ditt omdöme utan lägger din energi på att inspirera istället. Du kan nog vara en bra inspirationskälla för många om du verkligen vill.


Personer födda den 20 februari: Gordon Brown och Cindy Crawford.


Se även här och här.

Av Gudinnan Magicum - 20 februari 2010 18:11

...går till så att man lägger ihop alla namn, förnamn och mellannamn samt efternamnet du hade när du döptes (om du inte är döpt tar du namnet du hade när du föddes).  Man jobbar också med födelsedatumet som är det allra viktigaste. Namnet kan ju bytas, antingen genom att man väljer ett nytt eller ev. vid giftermål.


Heter du t.ex Eva Margareta Skoglund blir TOTALJAGET (som bl.a kan kallas för namntalet också) 215 men görs om till ett ental, dvs. 8.


E = 5

V = 22/4

A = 1


M = 13/4

R = 18/9

G = 7

T = 20/2


S = 19/1

K = 11/2

O = 15/6

L = 12/3

U = 21/3

N = 14/5

D = 4

---


Hennes själstal (vokalerna i namnet) blir 50/5.


Hennes personlighetstal (konsonanterna) blir 165/12/3.


Jag ger henne födelsedatumet 12 april 1972. Det gör att hennes s.k livstal (som jag förstår kan kallas lite olika saker men livstalet har jag sett på flera håll.) blir 8. Det får man genom 1 + 2 + 4 + 1 + 9 + 7  + 2 =26/8.


Hennes potentialtal (jag väljer att kalla det så, men har sett ord som krafttal och vuxenkraften också) är 241/7 (Man lägger ihop själstal + personlighetstal = Totaljag) med livsvägen. Det är den riktning i livet man följa för att man skall bli lycklig.




Jag kommer att ha denna person (påhittad- och om någon som läser detta av en händelse heter så är det en ren tillfällighet. Det känns bäst att hitta på namnet och sedan också födelsedatumet).


Det är möjligt att jag någon gång kommer att "analysera" någon verklig person också.



Jag kommer att beskriva mer alltereftersom.



Av Gudinnan Magicum - 20 februari 2010 18:05

Du som är född på den här dagen kan nog i mångt och mycket vara något av en "doldid". Du är nog lite svårt att "komma in på livet" och kanske känner dig missförstådd också.


Du kan absolut vara social men tycker också att det är skönt att vara ensam. Du har nog ofta så mycket att göra att det ändå fyller en del behov hos dig.

Av Gudinnan Magicum - 19 februari 2010 20:11

Bokstäverna kan ju stå för mycket och de som känner mig vet ju. Men dessa tre bokstäver kan t.ex "översättas" till Min Inre Andlighet, eller Mitt Inre Andrum.  Det kan vara något symboliskt och nästan som en slags "andlig kod", en kod mellan vänner kanske. Ett budskap av det gudomliga slaget och som stärker den som känner till den.


Jag tror nog att vi alla har olika "koder" och kan säga att jag egentligen VET. Det är bara det att desa "koder" kan yttra sig på olika sätt och är högst personliga för oss. Ibland "knäcks" dessa "koder" och man ser ett visst samband växa fram.

Av Gudinnan Magicum - 19 februari 2010 19:58

...är viktigt när man läser mina inlägg. Det finns naturligtvis mycket mer att skriva om allt, men det skulle bli alldeles för omfattande i så fall och det blir lätt att "man" tröttnar. Jag vill förstås göra min blogg och dess innehåll så intressant som möjligt.

Presentation

Omröstning

Vad förväntar du dig av 2020?
 Jag vill äta mer hälsosamt
 Jag vill träna mer
 Jag tänker gifta mig
 Jag väntar barn
 Jag vill resa mer
 Jag vill skriva en bok
 Annat

Jungfrun visar tiden

Antalet besökare

Räknare

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards