Alla inlägg under oktober 2010

Av Gudinnan Magicum - 20 oktober 2010 04:30

Dagens kraftdjur är en lemur och en apa.


Dagens första ängel är Anpiel - Alla fåglars ängel.  Klädd i en mantel av tusentals fjädrar. Anpiel befriar mig från begränsningar i mitt liv och öppnar upp nya möjligheter.   Dagens andra ängel är Poeil.  Båda änglarna har jag fått svar från tidigare, Poeil är nog den som har varit "mest aktiv".

Av Gudinnan Magicum - 19 oktober 2010 09:45

Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum (19) med månadens (10).

 

Här kommer alltså tvåan från 29.

 

 

Du som är född den 19 oktober vill ha förändring och omväxling, tycker inte om konventioner och söker ständig utveckling. Ditt känsloliv är nog ganska rörligt, och kommer antagligen att påverka ditt liv i rätt hög grad.
Troligen lär du dig mycket genom nödvändig anpassning i livet och genom din förståelse för andra. Du tar allvarligt på ansvarstagande och kan ställa upp för andra.
Du kan säkert vara mycket uppfinningsrik och påhittig. Det är viktigt att du får ta itu med det du vill och göra det på ditt eget sätt. Utnyttja din personlighet, det är inte troligt att du försvinner i mängden.

 

Du kan ofta hamna i situationer då du måste välja själv på ett eller annat sätt.

 

En del av er som är födda det här datumet kan få en plats i rampljuset.  Ibland kanske ni "bara hamnar i något".

 

 

Personer som är födda den 19 oktober:  Gunnar Nordahl (svensk fotbollsspelare, en del av trion Gre-No-L ), Laurent av Belgien (belgisk prins), Patrick Murphy (amerikansk demokratisk politiker),  Lars Winnerbäck (svensk musiker), Anna-Karin Kammerling (svensk simmare), Janet Leon (svensk sångerska och dansare).

 

 

 

Läs även andra inlägg där jag har skrivit om dagens tal är 11 och 2.




Av Gudinnan Magicum - 19 oktober 2010 00:15

Dagens kraftdjur är en mullvad och en påfågel.


---  Dagens änglar är Gabriel och Rismuch.

Av Gudinnan Magicum - 18 oktober 2010 11:00

Dagens tarotkort är Två i Bägare och kortet har dragits ur Cosmic Tarot.


Ett kärlekspar kysser varandra: omgivna av blommor.


Tolkning:  Kärlek och dess förenande kraft, samhörighet, harmoni, allians, tillgivelse, motstridiga känslor, obesvarad kärlek, falskt förhållande.



  

Av Gudinnan Magicum - 18 oktober 2010 09:15

Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum (18) med månadens (10).

 

Här kommer alltså ettan från 28.

 

 

För dig som är född den 18 oktober är det högst troligt att det redan från början kommer att förväntas eller krävas en hel del av dig i livet. Du har stora inre resurser att ta av. Så småningom kommer du också att kräva mycket av dig själv. Det allra viktigaste är kanske att du inte kräver för mycket och försöker testa de yttersta gränserna. Du gillar variation och kommer antagligen att leva ett mycket aktivt och rörligt liv.
Intellektet styr dig till viss del men du kommer inte att kunna bortse från ditt starka känsloliv. Det finns en dramatisk ton i dig som nog kommer till uttryck vilken väg du än väljer i ditt liv. Människor är antagligen en synlig målgrupp i ditt yrke vare sig du vill undervisa eller nå ut på något annat sätt.

 

Du kan nog vara mycket envis och det är viktigt att du inte "kör över" andra utan låta dem komma till tals också. Kanske du hamnar i situationer då du känner dig ensam.  Försök hitta en god balans mellan känslor och logiskt tänkande.

 

Kanske du finner en utmaning i nära relationer, men tänk på att alla inte behöver vara som du!



Personer som är födda den 18 oktober: Melina Mercouri (grekisk skådespelerska , författare och politiker),  Ulf Palme (svensk skådespelare, författare och regissör), Chuck Berry (amerikansk sångare, gitarrist och låtskrivare, en av förgrundsfigurerna inom den tidiga rock'n'rollen), Åke Cato (svensk manusförfattare och underhållare i press och tv),  Zhou Xun, kinesisk skådespelerska, sångerska och fotomodell).

 


 Läs även andra inlägg där jag har skrivit om dagens tal är 1.




Av Gudinnan Magicum - 18 oktober 2010 00:15
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Gudinnan Magicum - 17 oktober 2010 10:00

Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum (17) med månadens (10).

 

Här kommer alltså nian från 27.

 

 

Du som är född den 17 oktober har fasta och bestämda åsikter och kan nog vara rätt så envis. Det finns både allvar, mod och stolthet i din utstrålning och du ser logiken och det rationella som viktiga faktorer i livet vad du än sysslar med. Du behöver en hel del ensamhet för funderingar och det är inte troligt att du tvekar att gå din egen väg i livet även om den kräver mycket av dig.
Det finns en viss chans att du intresserar dig för det litterära livet. Kanske genom att skriva något själv. Dina åsikter kommer du att vilja förmedla och dina logiska insikter kan visst vara av ett sådant slag att inte bara du utan även andra kan uppfatta dem som värdefulla.

 

Kanske du också har ett intresse för andlighet.

 

Du är nog något av en sökare och ska inte vara rädd för att visa vad du innerst inne känner och tycker.  Håll inte inne med detta.

 

Kanske det är så att du i perioder av ditt liv kan uppleva att du ger mer än du får.  En hel del att kämpa med får du säkert känna av.

 


Personer som är födda den 17 oktober: Hjördis Petterson (Svensk skådespelerska), Rita Hayworth (Amerikansk skådespelerska), Roger Pontare (svensk sångare och musiker),  Anne-Lie Rydé (svensk sångerska och skådespelerska),  Vicki Benckert (svensk sångerska och översättare), Henry Bronett, svensk skådespelare, författare och cirkusdirektör), Henrik Pontén (svensk jurist och fäktare), Eminem (född Marshall Bruce Mathers III), amerikansk hiphop-sångare, låtskrivare).

 


 Läs även andra inlägg där jag har skrivit om dagens tal är 9.












Av Gudinnan Magicum - 17 oktober 2010 09:15

Dagens kraftdjur är en isbjörn och en haj.  Hajen vägledde Christoffer Columbus till Amerika och varnade för fara.  Hon skyddar mig mot alla som försöker lura mig på pengar eller egendom.


---  Dagens första ängel är Neriel - Den växande månens ängel.  Hon har glödande vingar och säger att jag snart drar till mig pengar i mitt liv./ Kommer jag att vinna på lotteri kanske?

 

Dagens andra ängel är de fyra vindarnas eteriska änglar.

Presentation

Omröstning

Vad förväntar du dig av 2020?
 Jag vill äta mer hälsosamt
 Jag vill träna mer
 Jag tänker gifta mig
 Jag väntar barn
 Jag vill resa mer
 Jag vill skriva en bok
 Annat

Jungfrun visar tiden

Antalet besökare

Räknare

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards