Alla inlägg under maj 2010

Av Gudinnan Magicum - 6 maj 2010 18:17

...Ängeln för stunden innan insomnandet och han har duniga blå vingar. Han säger att jaag ska avsluta varje dag tillfreds med mig själv och världen.


Det beror ju i och för sig inte på grubblerier men på sistone har jag haft svårt med insomnandet ibland.


Om man har grälat med någon är det förstås oerhört viktigt att försöka reda upp detta så snart som möjligt. Om ena parten är "oresonlig" och det kan dröja länge innan en lösning, kanske från flera veckor, till månader, ja, rentav år, kan man under tiden (för det brukar bli ett uppklarande till slut) skriva ner sina tankar och känslor. När man har fått distans till situationen och tankarna blir "renare" kan man skriva ner det fina i kontakten man har haft och vid ett möte kan man, om man känner för det, visa personen det man har skrivit.


Det är förstås också jätteviktigt att man inte går och lägger sig med en massa upprörda känslor.


Har också läst i en bok om drömmar att man t.ex kan räkna nedåt från 10 och göra detta långsamt - stanna upp efter varje siffra.

Av Gudinnan Magicum - 6 maj 2010 13:50

Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum 6 med månadens (5).





Här kommer alltså tvåan från 11.


Du är känslig men kanske inte alltid inser det själv. Du har nog inte några problem med att samarbeta men oberoende och frihet är viktigt för dig också och att kunna stå på egna ben. En hel del beslut kan behöva fattas för dig i livet.


Hem och familj är av stor vikt för dig och du vill gärna ge råd och visa omsorg. Men en del människor kanske tycker att du "styr och ställer".  Du kan ha artistdrömmar men kanske inte alltid den ambitionen.  Men för en del som är födda det här datumet kan en tillvaro i rampljuset vara fullt möjlig. Här finns också en hel del energi, men du kann samtidigt ha stora krar på dig själv, men även på andra.


Personer födda den 6 maj: Harry Martinson, Tony Blair (brittisk premiärminister 1997-2007), Lars Molin (svensk regissör), Tore Kullgren (svensk tv-profil).

Läs även andra inlägg där jag har skrivit om dagens tal är 2 och 11.

Av Gudinnan Magicum - 5 maj 2010 16:27

Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum 5 med månadens (5).





Här kommer alltså ettan från 10.


Du som är född den 5 maj ska hellre leda än ledas och du kommer att behöva fatta många beslut, vare sig du vill eller inte. Du har nog en stark utstrålning och kanske ibland något dominant. Men du är "äventyraren" och du gillar människor, att vara "där det händer". Du vill inte ha en massa rutiner och tycker inte om när det blir för enformigt.


Många förändringar kan du säkert räkna med i ditt liv.


Resor hör säkert till intressena.


Personer födda den 5 maj: Lasse Åberg (skådespelare m.m., från bl.a Sällskapsresan), Lars-Inge "Svarten" Svartenbrandt (svensk brottsling), Anna Bergman (svensk skådespelerska), Michael Palin (brittisk skådespelare; har också bl.a gjort fina reseprogram i teve).

Läs även andra inlägg där jag har skrivit om dagens tal är 1.

Av Gudinnan Magicum - 5 maj 2010 16:23

...Dagsljusets ängel med en gloria och vingar likt soluppgången.  Han säger att jag vandrar i strålande ljus idag och sprider glädje till alla jag möter.


Jag drog kortet på förmiddagen och nog har jag haft några fina möten idag. Två personer med västsvensk dialekt frågade t.ex om jag ville ta ett kort av dem och det ville jag ju. Jag gissar att de kan vara mor och dotter.

Av Gudinnan Magicum - 4 maj 2010 11:26

Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum 4 med månadens (5).





Du som är född den 4 maj vill gärna ha en viss ordning och en struktur i ditt liv. Du är jordnära men vill ha med människor att göra samtidigt som du vill ha en viss frihet också. Det är viktigt för dig att ha en viss tid i ensamhet och att känna dig oberoende. Allt detta kan säkert skapa konflikter inom dig ibland, men du brukar kunna "komma på fötter" ganska snabbt igen.


Att en del som är födda det här datumet kan hamna i rampljuset i något sammanhang är inte ovanligt.


Personer födda den 4 maj: Audrey Hepburn (amerikansk skådespelare av brittisk-belgiskt ursprung), Olle Björling (svensk skådespelare), Inger Nilsson (svensk skådespelerska; gestaltade Pippi Långstrump), Jackie Jackson (amerikansk musiker, medlem i The Jackson Five).

Läs även andra inlägg där jag skriver om dagens tal 9:

Av Gudinnan Magicum - 3 maj 2010 12:21

Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum 3 med månadens (5).





Du som är född den 3 maj är  social, har nog lätt för att uttrycka dig och kan "utstråla viss auktoritet".  Du kan ha en tendens att bli dominant ibland och kanske inte alltid ser din egen roll i argumentationer.  Du kan vara mycket ambitiös och arbeta storskaligt för att nå ditt mål. 


Du har nog många intressen men splittra dig inte för mycket.


Det är viktigt för dig att kunna samarbeta. Ta gärna del av andras känslor men utan att ge upp dig själv.  Se upp så att dina känslor inte utmanar dig, utan se dem som något positivt istället, mer som en resurs.


Personer födda den 3 maj: Willie Andréason (svensk skådespelare), Golda Meir, Marie Lindberg (Melodifestivaldeltagare 2007), Christina Hendricks (amerikansk skådespelare).

Läs även andra inlägg där jag har skrivit om dagens tal är 8.

Av Gudinnan Magicum - 3 maj 2010 12:17

...beskyddar mot stormar.  Han färdas i virvlande moln och säger att om jag förblir fast och stillsamt beslutsam, kan ingen besegra mig.


Ja, nog vet jag vad jag vill och egentligen bara mer och mer. Kanske det spirande vårljuset och grönskan och blommorna som kommer alltmer hjälper till också. Såg för en liten stund sedan att en lönn här utanför börjar skifta lite i grönt. Underbart.

Av Gudinnan Magicum - 2 maj 2010 17:56

...Höstens gyllenbruna ängel som löser juridiska och personliga anspråk. Han säger att det som rättmätigt tillhör mig, kommer att tillfalla mig.


Man får ta högst två kort per dag av dessa änglakort så nu får jag ta ett nytt tidigast imorgon.

Presentation

Omröstning

Vad förväntar du dig av 2020?
 Jag vill äta mer hälsosamt
 Jag vill träna mer
 Jag tänker gifta mig
 Jag väntar barn
 Jag vill resa mer
 Jag vill skriva en bok
 Annat

Jungfrun visar tiden

Antalet besökare

Räknare

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards