Alla inlägg den 24 mars 2010

Av Gudinnan Magicum - 24 mars 2010 16:07

 

 

Michael Joseph Jackson (Född den 29 augusti 1958)

 


 

 

IP      8 –2/11-5

YP     1 - 7 - 8 - 4

Utm   6-3-3-3

 

Livstal: 42/6

Själstal: 33/6     

Personlighetstal:  1 1/2(av 47)    

Namntal: 8 (av 80) 

Potentialtal: 5 (av 122

 Födelsedag: 29

Första nyckel: 6 (av 33) 

Andra nyckel: J=1

Nyckel 3, Hörnsten: M=4

Nyckel 4: I=9

Nyckel 5: 8

Karmaläxa:

Karmasumma:

 

 

 

Möjligheter:

 

1 -6

2 -1

3 -3

4 -1

5 -3

6 -2

7 -1

8 -2

9 -1

 

Fys-4

Me-8

Em-6

Int-2

 

 

Tolkning:









Han har 8 som första inre period, vilket kan innebära att han redan tidigt hade stora planer och arbetade hårt och effektivt för att nå långt. Han har 1 som först yttre period, vilket kan ha fått honom att känna sig mycket ensam ibland, men här kan nog också skönjas en stor envishet. Han kan känna sig utmanad inom den egna familjen i och med första utmaning 6 och att hans optimism kommer att utsättas för stora påfrestningar under återstoden av hans liv i och med treorna. Då hans andra YP är en sjua kan han få problem med nära relationer och detta kan vara en inåtvänd period i sjuans karaktär.








Med livstal 42/6 kanske han hade lite för orealistiska tankar ibland och lätt fastnade i gamla mönster och inte kunde gå vidare.


 

Hans själtal är 6/33. Han vill gärna bli uppskattad och hemmet och familjen hade en central roll i hans liv  och han kanske kunde känna att han inte riktigt fick den uppskattning som han ville ha och har gjort sig förtjänt av. Du kanske också nedvärderade sig själv och tyckte att han fick ta för mycket ansvar ibland.











Hans personlighetstal är 11/2 och han gav nog ett vänligt men samtidigt känlsligt intryck och sökte hela tiden efter skönhet och harmoni. Som 11 var han mer inspirerande för många.






Med namntal 8 kunde han ofta hamna i "ledarpositioner" och hans utstrålning var stark. Han kunde dock ha en tendens att bli dominerande och ställa lika mycket krav på sig själv som andra. Det var viktigt för honom vad andra tyckte och tänkte om honom och han ville göra ett gott intryck.






Med potentialtal 5 skulle det bli många förändringar i hans liv. Han skulle vara försiktig men inte heller vara rädd för att söka sig ut lite "på okänt vatten".


Födelsedagen 29 i kombination med namntal 8 gör att det blev en mycket "kraftfull" personlighet och som fick många talanger och kunde inspirera många. "Lagom" var knappast ett ord som förknippades med honom, snarare "allt eller inget". Han kunde också växla mycket mellan olika sinnesstämningar.




Hans första nyckel 6 gjorde att han levde för familjen.






Hans andra nyckel J=1 gjorde honom till en mycket "mental" person och något "vacklande" ibland också.




Hans tredje nyckel M=4 visar att han kunde arbeta mycket hårt och vara uthållig men också känslomässigt inbunden.




Även fjärde nyckeln I=9 visar att det var mycket "allt eller inget" hos honom


Hans femte nyckel 8 visar att det finns mycket kraft här och en hårt arbetande person och som vill tjäna pengar och kanske helst spendera dem också.


Han har ju sex ettor i sitt namn som hans drivkraft ligger här på att satsa på sig själv och att driva sig själv framåt och även vara en ledare för andra.


Hans fysiska medvetandeområde är 4, vilket också visar att han kunde arbeta hårt, ha god koncentrationsförmåga. Kunde vara envis och var allvarlig.


Hans mentala medvetandeområde är 8, visar också på en ambitiös person, som kan arbeta effektivt. Vill ha någon sorts erkänna och bår på någon inre värdighet. Kunde tillhöra någon grupp.


Hans emotionella medvetandeområde är 6, vilket visar att han gärna ville hjälpa och vara vänlig men kunde bli krävande också. Det visar också på ett "känslodjup".


Hans intuitiva plan är  2, vilket visar på en mycket emotionell person som kan ha känslor och åsikter som går till ytterligheter.















Av Gudinnan Magicum - 24 mars 2010 11:23

Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum 24 med månadens (3). Här kommer ju nian från 27.


Du som är född den 24 mars värdesätter hem och familj högt. Du vill gärna ställa upp för andra men var också noga med din egen integritet så att du inte blir utnyttjad.


Du gillar säkert att resa också, men du vill helst ha det tryggt på din resa, vill gärna planera. Du har nog ett sinne för detaljer och har inga problem med att samarbeta. Du mår antagligen bra av att koppla av till musik eller att läsa en god bok. Att söka sig till naturen är nog bra för dig också då det är viktigt att du är fysiskt aktiv.


Personer födda den 24 mars: Hans Josefsson (svensk operasångare och skådespelare), Tomas Tengby (svensk radiopratare), Samuel Fröler (svensk skådespelare), Dario Fo (italiensk författare, nobelpristagare), Thomas Johansson (svensk tennisspelare), Frida von Schewen (svensk sångerska).

Läs även andra inlägg där jag har skrivit om dagens tal 9.

Presentation

Omröstning

Vad förväntar du dig av 2020?
 Jag vill äta mer hälsosamt
 Jag vill träna mer
 Jag tänker gifta mig
 Jag väntar barn
 Jag vill resa mer
 Jag vill skriva en bok
 Annat

Jungfrun visar tiden

Antalet besökare

Räknare

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards