Alla inlägg den 26 mars 2010

Av Gudinnan Magicum - 26 mars 2010 11:39

Det här året är det viktigt att du verkligen tar hand om dig själv och även visar ansvar för andra och bryr dig om. Det är också viktigt att du tar hand om din kropp ordentligt, den kan behöva lite extra i år, kanske ett SPA.  Fotvård kan också ligga bra i tiden.


Du kan nog få många chanser till att ge råd och stöd i år.


Det är viktigt att du nu kan hitta en balans mellan dina egna behov och omgivningens. Men det är ju också av stor betydelse att du känner glädje i det du ställer upp med och inte ser det som något slags tvång. Det skall ställa upp på ett sätt som du klarar av, varken mer eller mindre.


Om du och en ev. partner har problem i år så måste du tänka att problem verkligen är till för att lösas.


Kanske det är något från din barndom som "spökar" i år. Från september kan du ha kommit ifrån det som ev. varit jobbigt.


Om sexan kommer från 33 kanske det kommer att krävas mer av dig när det gäller att visa förståelse, ansvar och tolerans. Det kan fordras mer av dig än du trott dig vara i stånd till. Du bör ha tilltro till ditt högre jag och inse att det fins en mening med allt som händer.  Tänk också på att det är du själv som ytterst är den som sätter en gräns med hur mycket du vill ställa upp med.


(Kommer ev. att flytta det här inlägget till 2013 senare).



Av Gudinnan Magicum - 26 mars 2010 11:22

Det här året kan föra med sig en del förändringar och det är genom nya upplevelser som du nu skall kunna utveckla din personlighet. Du kan komma att tycka att det är ett mycket inspirerande år, kanske i mesta laget rentav. Du kanske undersöker nya vägar och kanske sådant du inte tidigare hört till dina vanliga rutiner. Göra inget förhastat och förändra bara det som känns nödvändigt. DU kanske inte märker av allt genast utan det kan liksom "komma smygande". Bränn inga broar. 


Det kan finnas mycket som lockar i år men var förberedd och flexibel så kan mycket nytt komma i din väg, sådant du kanske inte ens trodde var möjligt. Det är viktigt att du följer ditt hjärta. Kanske du känner dig lite otåligt precis vid årets början och tycker att det går lite väl långsamt, men tiden jobbar nu för dig. Under våren kan något nytt komma i din väg, något som kan bli av stor betydelse för ditt framtida liv. Under sensommaren och tidiga hösten kan du förverkliga något mer konkret om du har planerat noga under kretsloppet.. Det är viktigt att du tänker på din hälsa i november och december, framför allt om det har varit ett mycket intensivt år.


(Jag kommer ev. att flytta det är inlägget till 2012 senare).

Av Gudinnan Magicum - 26 mars 2010 11:13

Nu står du öga mot öga med den praktiska verkligheten. Två saker är särskilt viktiga: att dina intressen har en konkret grund och att du nu bygger något för din framtid. Du skapar nu något grundläggande, men se till att du inte fastnar i den fyrkant som fyran symboliserar. Vad du än tycker så är det tid att utveckla rutiner och koncentrationsförmåga. Att känna ansvar och ta det. Arbete kommer att krävas av dig. Din kropp och själ behöver också översyn i år. Hur är det med dieten och motionen? Ofta uppstår ett behov av inre arbete, alltså för att bygga upp sig själv, finna sig själv, hela sig själv psykiskt. Att gå igenom blockeringar för att få möjlighet att använda alla sina resurser, hela sin kapacitet. Nu kan ditt livs sanning testas för att du ska se om den håller att nötas och stötas i verkliga vardagslivet.


Den grund du står på måste vara stabil. Januari ska starta aktivt, sedan behövs rutin i arbetet under våren, känslor kan också testas. Från juni ska du kunna se en ny vinkling av tillvaron, men först med oktober bär året verkligen frukt.


Om fyran kommer från 22, innebär det att du nu befinner dig i någon form av styrkeposition och ska se till att dina höga ideal och förhoppningar kan manifesteras praktiskt, för det är vad som är meningen. Du kan befinna dig i en position där du har mer att säga till om men som också kräver mer av dig. Våga agera i stor skala men ha hela tiden fötterna på jorden. Du kanske känner att du har mer energi än tidigare och den energin behövs verkligen nu.


(Ev. kommer jag senare att placera det här inlägget från januari 2011).

Av Gudinnan Magicum - 26 mars 2010 10:40

Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum 26 med månadens (3). Här kommer ju tvåan från 29.


Du som är född den 26 mars kan nog lätt hamna i en ledarposition i något sammanhang. Du får dock se upp så att du inte blir för dominant mot din omgivning. Genom gott omdöme och logiskt tänkande kan du komma långt.


Du har nog en speciell humor som kanske inte alltid blir förstådd.


Det är inte helt osannolikt att du någon gång i ditt liv kommer att hamna i rampljuset.


Du har en känslig läggning men se till så att dina djupa känslor inte utmanar dig. Använd dig av dem på ett kreativt sätt istället.


Du bör ha ett sinne för detaljer också.


Personer födda den 26 mars: Åke Grönberg (svensk regissör, skådespelare och sångare), Christina Odenberg (biskop i Lunds stift 1997–2007, Sveriges första kvinnliga biskop), Kjell Larsson (svensk socialdemokratisk politiker, miljöminister 1998-2002), Diana Ross (amerikansk sångerska), Catherine Hansson (svensk skådespelerska), Filip Hammar (svensk författare, journalist och programledare).


Läs även andra inlägg med dagens tal 2.

Presentation

Omröstning

Vad förväntar du dig av 2020?
 Jag vill äta mer hälsosamt
 Jag vill träna mer
 Jag tänker gifta mig
 Jag väntar barn
 Jag vill resa mer
 Jag vill skriva en bok
 Annat

Jungfrun visar tiden

Antalet besökare

Räknare

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards