Alla inlägg den 2 september 2010

Av Gudinnan Magicum - 2 september 2010 10:15
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Gudinnan Magicum - 2 september 2010 09:41

Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum  (2) med månadens (9).

 

 Här kommer tvåan alltså från 11.

 

För dig som är född den 2  september är  harmoni, samförstånd och vänskap viktiga, du vill ha en skön och harmonisk värld. Vänner och anförvanter kan ha stor betydelse på grund av den emotionella trygghet de kan ge. Din stora känslighet gör dig särskilt påverkbar av musik och du kan antagligen använda musiken till inspiration och för att hitta inre balans. Utnyttja din varmhjärtade och förstående sida också för egen del och försök medvetet skapa harmoni i ditt eget liv.
Du kan undervärdera din egen insats i situationer och en utmaning kan vara att lägga alltför höga värderingar på omgivningen. Det är inget fel i sig, men fundera lite över vilka du sätter på piedestal och varför. Ibland kan det kanske göra dig besviken. Sök överhuvudtaget balans i ditt egenvärde.
Du fungerar oftast väldigt bra i samverkan med andra och som arbetsledare kommer du alldeles naturligt att delegera makt till gruppen. Du är troligen utmärkt på att se detaljer samt bygga upp rutiner. Vänta inte på att någon annan ska ge dig det du vill ha. Vill du ha en skön harmonisk värld, använd din fantasi och starta själv i din närmiljö.
Personexempel: (För den 2:a i en månad)
Mahatma Ghandi, Mikhail Gorbachev, Carolina Klüft, Donna Karan, Darin Zanyar, Ivar Kreuger.

 

Det är inte osannolikt att en del av er som är födda den här dagen får en tillvaro i rampljuset, kanske inom musik, drama eller litteratur.

 

Du ska inte vara rädd för det okända inom dig och för att visa för omvärlden vad du innert inne känner och tycker.

 

Personer som är födda den 2 september: Gunnar "Siljabloo" Nilson (svensk jazzklarinettist), Carl-Uno Sjöblom (svensk programledare i radio och tv), Kristina Adolphson (svensk skådespelerska), Mark Harmon (amerikansk skådespelare), Jimmy Connors (amerikansk tennisspelare) Marcus Wallenberg (svensk företagare, VD för Investor AB), Jonas Malmjsö (svensk skådespelare; son till skådespelarna Marie Göranzon och Jan Malmsjö), Viveca Jedholm (svensk skådespelerska).

 

Läs även andra inlägg där jag har skrivit om dagens tal är 2 och 11.

Av Gudinnan Magicum - 2 september 2010 09:15

..är Achaiah...Ängeln som känner till naturens hemligheter och skrudar sig i höstfärger.  Han säger att han delar med sig av sina hemligheter om jag vistas utomhus.

Av Gudinnan Magicum - 2 september 2010 09:00
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  

Presentation

Omröstning

Vad förväntar du dig av 2020?
 Jag vill äta mer hälsosamt
 Jag vill träna mer
 Jag tänker gifta mig
 Jag väntar barn
 Jag vill resa mer
 Jag vill skriva en bok
 Annat

Jungfrun visar tiden

Antalet besökare

Räknare

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards