Direktlänk till inlägg 1 mars 2010

FÖDELSEDAGEN, 3

Av Gudinnan Magicum - 1 mars 2010 13:30

 

 

Dag 21


Du som är född den 21:a värderar nog kunskap och utbildning högt.  Sociala aktiviteter är nog viktiga för dig och du har säkert ofta fullt upp.


Du mår bäst när du får använda dig av din fantasi och hitta olika sätt att uttrycka dig på.


Det är möjligt att du har en bra röst men inte nödvändigtvis för sång.  Kanske du föreläser eller håller kurser där andra får uttrycka sig i tal och du hjälper dem där.


Läs också här.


Några personer som är födda den här dagen är Bert Karlsson (21/6), Björn Ranelid (21/5) och Jane Fonda (21/3).

 

 

 

Dag 22

 

Här finns mycket styrka (Se till att du kan handskas med den). och du som är född den 22:a märker säkert av detta, även människor i din omgivning.   Du kan nog uträtta en hel del och dina krav är troligen också höga, både på dig själv och omgivningen.


Du vill mycket men det är viktigt att finna en balans mellan vad du vill och vad du kan och orkar.


Kom ihåg att stor aktivitet (vare sig den är fysisk, mental eller emotionell) också kräver vila och avskildhet. Använd intuitionen, det är den till för. Sök uttryck för dina höga ideal och ambitioner, det är meningen att du ska bygga och manifestera mycket. Sträva inte bara efter egen vinning, det vinner du inget på.


Försök få distans till dig själv och inse att du inte nödvändigtvis är det som du åstadkommer.


22 anses vara det mest kraftfulla födelsedatum man kan ha.


Här kan också finnas en benägenhet för nervösa spänningar.


Personer som är födda den 22:a är bl.a.: Lena Ohlin (22/3), Meryl Streep (22/6), August Strindberg (22/1) och Doris Lessing (22/10).

 

Läs även detta.


 

 

Dag 23


Din personlighet kan verkligen inte sägas höra hemma inom något speciellt område. Du gör ofta det oväntade och har lätt att uttrycka dig på flera sätt. Den inneboende stoltheten är stark och du klarar av mycket, men du är betydligt känsligare än vad du egentligen visar.  När någon träffar dig för första gången kanske det rentav kan verka som att du är "självsäker".  Du är mycket intresserad av människor, och kan vara en bra vän och partner. Du känner starkt och har lätt att känna in i och förstå andra. Du kan vara bra både på att undervisa, analysera, skapa och hela.


Du bör passa bra för att arbeta med människor och att skapa på olika sätt.  Resor är säkert ett intresse också.


Läs också detta.


Personer som är födda den 23:e är bl.a.: Shakespeare (23/4), Drottning Silvia (23/12) Thomas DiLeva (23/10) och Lena Nyman (23/5).

 

 

 

Dag 24

 


För dig som är född den 24:e är det bra att hålla dig aktiv och använda all den energi du har. Din personlighet kräver plats att expandera och har också behov av förändringar. Hemmet och familjen är av stor betydelse för dig, men även i hög grad de nära vännerna. Ditt sätt att uppförstora känslor kan försvåra en del för dig. Du kan vara intresserad av konst och musik, och ha stort utbyte av det. Du är troligen praktiskt lagd och kan vara hälsointresserad.


Se även detta.



Personer som är födda den 24:e är bl.a.: Bob Dylan (24/5), Pernilla Wahlgren (24/12), Lennart Hyland (24/9) Peter Settman (24/2).

 

 

 

Dag 25

 


Du som är född den 25:e vill att saker och ting skall vara perfekta, kan vara misstänksäm, kritisk och inte så lätt att övertyga alla gånger.. Du lever inte kanske inte alltid som du lär.  Du vill gärna tala om för andra hur de skall göra men följer inte själv samma regler. Du är mycket känslig och har en stark intuition som du inte skall vara rädd för att använda. Utnyttja din koncentrationsförmåga och målmedvetenhet. Du kan vara svår att förstå eftersom du inte visar vad du innerst inne känner, och skulle bli lyckligare om du vågade öppna dig lite mer. Naturen har god inverkan på dig, och musik kan du alltid ha nytta av.


Se även det här.


Personer som är födda den 25: Mikael Persbrandt (25/9), Staffan Scheja (25/4). Elton John (25/3), Anja Pärson (25/4)



 

 

Dag 26


                                        

Du kan vara bra på att arrangera och att få saker gjorda, gärna tillsammans med andra. Här är det frågan om att arbeta i stor skala. Du är stolt över ditt och de dina och tar god hand om det du har. Kan utnyttja en bra utbildning, men klarar dig antagligen lika långt utan. Många områden kan ligga öppna för din vitalitet om du bara balanserar din styrka. Det är viktigt att du ser framåt istället för bakåt.


Du har nog ha ett kritiskt sinnelag och det inte osannlikt att du har en speciell sorts humor.  Du kanske ibland tycker att du själv "har fått till det" men att människor i din omgivning inte alltid förstår detta.  Det är nog inte många som kommer åt "ditt innersta rum" då du gärna vill ha en viss distans.


Om du får en möjlighet att utveckla dina idéer kan du komma mycket långt.  Många vägar står då öppna för dig.


Det är troligt att du är ekonomisk, men inte nödvändigtvis snål. 


Du kan ha en mycket bestämd uppfattning om hur saker och skall vara.


Några personer som är födda den 26: Carl Gustav Jung (26/6), Hillary Clinton (26/10), Stina Ekblad (26/2) och Christina Schollin (26/12)

Se även detta.


 

 

Dag 27


Du som är född den 27:e tycker om människor men har inget vidare tålamod. Du är inte långsint men när du väl blir arg kan du bli det riktigt ordentligt istället. Du blir då lite av "en slumrande vulkan" och kanske det är "bäst att hålla sig ur vägen".


Du kan ha intressen åt det andliga och vetenskapliga hållet och tycker troligen om att resa, kanske till platser vid vatten i första hand.


Du har nog också en livlig fantasi och skulle passa som författare, skådespelare, lyriker etc.


Du har en stark vilja och ger dig inte så lätt om du "hamnar i konflikt" med någon.  Men oftast är det för stunden och inte något du vill "älta", då drar du dig hellre undan.


Annars passar du in i sammanhang med många människor, där kan du bäst komma till din rätt.


Personer som är födda den 27:e är bl.a.: Peter Stormare (27/8), Marie Göransson (27/10), Jimi Hendrix (27/11), Wolfgang Amadeus Mozart (27/1) och John Cleese (27/10)


 

 

Dag 28

 

Du som är född på den här dagen är nog mycket ambitiös, kan vara envis och ha en stark vilja. Du är kanske inte helt lätt att leva med men vill ändå inte vara ensam. 


Kan passa som egen företagare eller ledare av något slag, kanske som ordförande i någon förening.


Det är viktigt att du ser människan som hon är för att inte bli besviken.


Här finns mycket energi att hämta, lär dig att handskas med den på ett positivt sätt. Det finns en benägenhet att bli självisk.


Personer som är födda den 28:e: Margot Wallström (28/9), Arne Weise (28/2), Per Oscarsson (28/1) och Bill Gates (28/1).

 

 

 

Dag 29

 

Det är sällan "lagom" för dig. Du har många talanger och kan inspirera andra. Du kan nog lätt bli irriterad och kanske "lite sur" om det du vill uppnå inte blir "perfekt". Försök att dra ner lite på kraven så blir både du och omgivningen nöjda.


Du kan växla snabbt mellan sinnesstämninar men kan samtidigt vara flexibel och har lätt för att arbeta i grupp. Ett sinne för detaljer har du nog också.


Du kan vara mycket energisk men måste lära dig att hantera dina känslor även i vardagen.


Personer som är födda den 29:e: Michael Jackson (29/8), Babben Larsson (29/10), Jan Malmsjö (29/5).

 

 

 

Dag 30

 


Du är en social person, älskar människor och passar ofta att arbeta i sammanhang där många människor finns inblandade.


Du kan vara både allvarlig och rolig och dessutom mycket ambitiös.


Du är övertygad om att ditt sätt att tänka är det rätta men du är en pålitlig vän och kan säkert upplevas som charmerande och med stark utstrålning.


Ord är viktiga för dig och det intresset kan du få stor användning av i ditt yrkesval.


Du har troligen många intressen och du behöver få uttryck för ditt skapande. Du har "många järn i elden" och det  kan ibland vara svårt för dig att välja och det gör dig splittrad.


Det är troligt att du har någon form av artistisk talang och är allmänt intresserad av musik, litteratur etc.


Fysiska aktiviteter är kanske inte det som mest intresserad, mer något intellektuellt.


Du behöver mycket uppmuntran för att orka vara en solstråle för andra. Du och dina vänner behöver verkligen varann.


Det är viktigt för dig att du befinner dig i sammanhang där du får den uppskattning som du behöver för att må bra.


Dina starka känslor kan leda till emotionella kriser så att det är "mycket upp och ner" här.




Personer som är födda den 30:e: Olof Palme (30/1), Marie Fredriksson (30/5),  Kristin Kaspersen (30/9). Anna-Greta Leijon (30/6).

 

 

 

Dag 31

 

Du är nog lite av en "arbetsnarkoman" och kan verkligen arbeta hårt för att nå dit du vill.  Du har en stark pliktkänsla och värderar familjen högt men kanske arbetet många gånger kommer i första hand så att den känslomässiga biten försummas.


Du kan ha orimliga krav på dig själv men även på din omgivning.


Du kan ha mycket bestämda åsiker om hur saker och ting skall vara och kan argmentera om det som du tror på.


Att du är mycket känslig är det nog egentligen endast de allra närmaste som känner till.


Du kan ha en dold konstnärlig sida och dina starka känslor kan ibland trassla till det för dig i relationer.


Du måste lära dig att koppla av också och inse att allt i livet inte är arbete! Det kan annars lätt leda till stressymptom.


Du har säkert organisatoriska anlag och kan leda men föredrar nog att arbeta i gruppsammanhang. Åtminstone för människor på ett eller annat sätt.


Personer födda den 31: Justin Timberlake (31/1), J.K Rowling (31/7), Nyamko Sabuni (31/3), Richard Gere (31/8), Siw Malmkvist (31/12).


Du är nog lite av en "arbetsnarkoman" och kan verkligen arbeta hårt för att nå dit du vill.  Du har en stark pliktkänsla och värderar familjen högt men kanske arbetet många gånger kommer i första hand så att den känslomässiga biten försummas.


Du kan ha orimliga krav på dig själv men även på din omgivning.


Du kan ha mycket bestämda åsiker om hur saker och ting skall vara och kan argmentera om det som du tror på.


Att du är mycket känslig är det nog egentligen endast de allra närmaste som känner till.


Du kan ha en dold konstnärlig sida och dina starka känslor kan ibland trassla till det för dig i relationer.


Du måste lära dig att koppla av också och inse att allt i livet inte är arbete! Det kan annars lätt leda till stressymptom.


Du har säkert organisatoriska anlag och kan leda men föredrar nog att arbeta i gruppsammanhang. Åtminstone för människor på ett eller annat sätt.


Personer födda den 31: Justin Timberlake (31/1), J.K Rowling (31/7), Nyamko Sabuni (31/3), Richard Gere (31/8), Siw Malmkvist (31/12).



 


 



 




 




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gudinnan Magicum - 1 januari 2023 00:00

I år händer mycket i ditt undermedvetna, sånt som du bör ta ställning till. Lita på intuitionen!  Du kan komma att lämna mycket bakom dig men det är absolut inte ett helt igenom "dystert" år. Du kan komma att belönas rikligt om du både använder hjärn...

Av Gudinnan Magicum - 1 januari 2022 00:00

Det här året bygger mycket på våra relationer. En hel del kan behöva bearbetas, i synnerhet om något påbörjats under cykeln.Kan tidvis möjligen kännas lite trögt men den som väntar på något gott....  Kan kunna bli en fin        vår (men troligen från...

Av Gudinnan Magicum - 1 januari 2021 00:00

Även i år kan det krävas viss självdisciplin och ett visst tålamod.  Främst gäller detta de 3-4 första månaderna.  En del mer positiva förändringar kan vi skönja bit för bit.  Det bör kunna se något ljusare ut i maj. Kanske nya avtal i juni.Allt kan ...

Av Gudinnan Magicum - 25 mars 2020 09:31

Det här året är på många sätt "praktiskt och förberedande". Kan vara viktigare än tidigare att verkligen veta vad du vill. Gör inget förhastat nu, utan "vänta ut" de rådande influencerna. Det blir bättre med tiden, men för de flesta inte förrän i jun...

Av Gudinnan Magicum - 1 januari 2020 00:00

Det här året kan bli "mer speciellt" än något någon nånsin har upplevt. "Som vanligt" händer det tyvärr en del tråkigheter i vår omvärld också. Men det är också ett "starkt" år och det går att se en hel del "resultat". Det är nu viktigare än nånsin t...

Presentation

Omröstning

Vad förväntar du dig av 2020?
 Jag vill äta mer hälsosamt
 Jag vill träna mer
 Jag tänker gifta mig
 Jag väntar barn
 Jag vill resa mer
 Jag vill skriva en bok
 Annat

Jungfrun visar tiden

Antalet besökare

Räknare

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards