Direktlänk till inlägg 5 mars 2010

Stora livsperioder - Utmaningar

Av Gudinnan Magicum - 5 mars 2010 12:50

 Särskilda utmaningar i livet visar sig också som cykler. Dessa speciella utmaningar skildrar olika sorts problemn som vi måste arbeta med och som måste behandlas vare sig de är medvetna eller omedvetna. 


Ju mer insikt och  förståelse vi har för vår egen person desto större möjligheter har vi att lösa blockeringar, ta fram våra resurser, motverka negativt handlande och växa ur karmiska begränsningar.


Utmaningarna förkortas Utm, sträcker sig över exakt samma tidsperioder som de yttre perioderna och räknas ut på samma sätt med ett viktigt undantag: istället för att addera inre perioderna så subtraherar man här.


1:a utmaningen: Dra ifrån den första inre perioden från den andra inre (eller den mindre från den större).


2:a utmaningen: Dra ifrån den andra inre perioden från den tredje inre (eller den mindre från den större).


3:a utmaningen: Dra ifrån den första utmaningen från den andra utmaningen  (eller den mindre från den större).


4:a utmaningen: Dra ifrån den första inre perioden från den tredje inre (eller den mindre från den större).

 

 

Den tredje utmaningen har en speciell innebörd. Man brukar kalla den för livsutmaningen då den, utöver den egna tidsperioden också visar livets riktning i stora drag.


Utmaning 1: Står för självständighet och särprägel. Det är viktigt att stå på egna ben men utan att bli för envis och trotsig. Man måste ta ansvar för det man gör.

 

Utmaning 2: Står för samverkan och mottaglighet. Ta gärna del av andras känslor men utan att ge upp din egen personlighet. Försök se till att inte överreagera känslomässigt.


Utmaning 3: Dags att uttrycka sig och vara optimistisk.  Man ska säga vad man innerst inne känner och tycker. Man ska utvecklas och visa upp sina begåvningar. Det är viktigt att vara positiv och att inte ha för många järn i elden.


Utmaning 4: Att ha ordning i sitt liv och att vara uthållig.  Skapa vanor och strukturer. Arbeta hårt för att uppnå det du strävar efter! Var inte rädd för att visa känslor.


Utmaning 5: Obundenhet. Tveka inte. Vänj dig vid förändringar. Var inte rädd för att göra dina  olika val men tänk noga igenom vad du bestämmer dig för.


Utmaning 6: Står för att ta ansvar och att tjäna andra. Var beredd på att ställa upp men styr och ställ inte för mycket. Inse att andra vill leva sina liv utan att du lägger dig i för mycket  Sträva efter det som är vackert och harmoniskt.


Utmaning 7: Undersökande, fullkomlighet.  Få bukt med din prestige!  Tro på din instinkt.  Räds inte utan våga vara öppen mot din omgivning.


Utmaning 8: Planera, var noggrann och produktiv.  Ansträng dig på samma gång till att visa förståelse för andra och inse att de inte alls måste vara precis som du själv.


Utmaning 0: Urval!  Du måste bestämma själv. Använd ditt skarpsinne och din kunskap. En mycket betydelsefull fas.  För en del står den som symbol för "Guds pekfinger".

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gudinnan Magicum - 1 januari 2023 00:00

I år händer mycket i ditt undermedvetna, sånt som du bör ta ställning till. Lita på intuitionen!  Du kan komma att lämna mycket bakom dig men det är absolut inte ett helt igenom "dystert" år. Du kan komma att belönas rikligt om du både använder hjärn...

Av Gudinnan Magicum - 1 januari 2022 00:00

Det här året bygger mycket på våra relationer. En hel del kan behöva bearbetas, i synnerhet om något påbörjats under cykeln.Kan tidvis möjligen kännas lite trögt men den som väntar på något gott....  Kan kunna bli en fin        vår (men troligen från...

Av Gudinnan Magicum - 1 januari 2021 00:00

Även i år kan det krävas viss självdisciplin och ett visst tålamod.  Främst gäller detta de 3-4 första månaderna.  En del mer positiva förändringar kan vi skönja bit för bit.  Det bör kunna se något ljusare ut i maj. Kanske nya avtal i juni.Allt kan ...

Av Gudinnan Magicum - 25 mars 2020 09:31

Det här året är på många sätt "praktiskt och förberedande". Kan vara viktigare än tidigare att verkligen veta vad du vill. Gör inget förhastat nu, utan "vänta ut" de rådande influencerna. Det blir bättre med tiden, men för de flesta inte förrän i jun...

Av Gudinnan Magicum - 1 januari 2020 00:00

Det här året kan bli "mer speciellt" än något någon nånsin har upplevt. "Som vanligt" händer det tyvärr en del tråkigheter i vår omvärld också. Men det är också ett "starkt" år och det går att se en hel del "resultat". Det är nu viktigare än nånsin t...

Presentation

Omröstning

Vad förväntar du dig av 2020?
 Jag vill äta mer hälsosamt
 Jag vill träna mer
 Jag tänker gifta mig
 Jag väntar barn
 Jag vill resa mer
 Jag vill skriva en bok
 Annat

Jungfrun visar tiden

Antalet besökare

Räknare

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards