Alla inlägg under mars 2010

Av Gudinnan Magicum - 24 mars 2010 16:07

 

 

Michael Joseph Jackson (Född den 29 augusti 1958)

 


 

 

IP      8 –2/11-5

YP     1 - 7 - 8 - 4

Utm   6-3-3-3

 

Livstal: 42/6

Själstal: 33/6     

Personlighetstal:  1 1/2(av 47)    

Namntal: 8 (av 80) 

Potentialtal: 5 (av 122

 Födelsedag: 29

Första nyckel: 6 (av 33) 

Andra nyckel: J=1

Nyckel 3, Hörnsten: M=4

Nyckel 4: I=9

Nyckel 5: 8

Karmaläxa:

Karmasumma:

 

 

 

Möjligheter:

 

1 -6

2 -1

3 -3

4 -1

5 -3

6 -2

7 -1

8 -2

9 -1

 

Fys-4

Me-8

Em-6

Int-2

 

 

Tolkning:









Han har 8 som första inre period, vilket kan innebära att han redan tidigt hade stora planer och arbetade hårt och effektivt för att nå långt. Han har 1 som först yttre period, vilket kan ha fått honom att känna sig mycket ensam ibland, men här kan nog också skönjas en stor envishet. Han kan känna sig utmanad inom den egna familjen i och med första utmaning 6 och att hans optimism kommer att utsättas för stora påfrestningar under återstoden av hans liv i och med treorna. Då hans andra YP är en sjua kan han få problem med nära relationer och detta kan vara en inåtvänd period i sjuans karaktär.








Med livstal 42/6 kanske han hade lite för orealistiska tankar ibland och lätt fastnade i gamla mönster och inte kunde gå vidare.


 

Hans själtal är 6/33. Han vill gärna bli uppskattad och hemmet och familjen hade en central roll i hans liv  och han kanske kunde känna att han inte riktigt fick den uppskattning som han ville ha och har gjort sig förtjänt av. Du kanske också nedvärderade sig själv och tyckte att han fick ta för mycket ansvar ibland.











Hans personlighetstal är 11/2 och han gav nog ett vänligt men samtidigt känlsligt intryck och sökte hela tiden efter skönhet och harmoni. Som 11 var han mer inspirerande för många.






Med namntal 8 kunde han ofta hamna i "ledarpositioner" och hans utstrålning var stark. Han kunde dock ha en tendens att bli dominerande och ställa lika mycket krav på sig själv som andra. Det var viktigt för honom vad andra tyckte och tänkte om honom och han ville göra ett gott intryck.






Med potentialtal 5 skulle det bli många förändringar i hans liv. Han skulle vara försiktig men inte heller vara rädd för att söka sig ut lite "på okänt vatten".


Födelsedagen 29 i kombination med namntal 8 gör att det blev en mycket "kraftfull" personlighet och som fick många talanger och kunde inspirera många. "Lagom" var knappast ett ord som förknippades med honom, snarare "allt eller inget". Han kunde också växla mycket mellan olika sinnesstämningar.




Hans första nyckel 6 gjorde att han levde för familjen.






Hans andra nyckel J=1 gjorde honom till en mycket "mental" person och något "vacklande" ibland också.




Hans tredje nyckel M=4 visar att han kunde arbeta mycket hårt och vara uthållig men också känslomässigt inbunden.




Även fjärde nyckeln I=9 visar att det var mycket "allt eller inget" hos honom


Hans femte nyckel 8 visar att det finns mycket kraft här och en hårt arbetande person och som vill tjäna pengar och kanske helst spendera dem också.


Han har ju sex ettor i sitt namn som hans drivkraft ligger här på att satsa på sig själv och att driva sig själv framåt och även vara en ledare för andra.


Hans fysiska medvetandeområde är 4, vilket också visar att han kunde arbeta hårt, ha god koncentrationsförmåga. Kunde vara envis och var allvarlig.


Hans mentala medvetandeområde är 8, visar också på en ambitiös person, som kan arbeta effektivt. Vill ha någon sorts erkänna och bår på någon inre värdighet. Kunde tillhöra någon grupp.


Hans emotionella medvetandeområde är 6, vilket visar att han gärna ville hjälpa och vara vänlig men kunde bli krävande också. Det visar också på ett "känslodjup".


Hans intuitiva plan är  2, vilket visar på en mycket emotionell person som kan ha känslor och åsikter som går till ytterligheter.















Av Gudinnan Magicum - 24 mars 2010 11:23

Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum 24 med månadens (3). Här kommer ju nian från 27.


Du som är född den 24 mars värdesätter hem och familj högt. Du vill gärna ställa upp för andra men var också noga med din egen integritet så att du inte blir utnyttjad.


Du gillar säkert att resa också, men du vill helst ha det tryggt på din resa, vill gärna planera. Du har nog ett sinne för detaljer och har inga problem med att samarbeta. Du mår antagligen bra av att koppla av till musik eller att läsa en god bok. Att söka sig till naturen är nog bra för dig också då det är viktigt att du är fysiskt aktiv.


Personer födda den 24 mars: Hans Josefsson (svensk operasångare och skådespelare), Tomas Tengby (svensk radiopratare), Samuel Fröler (svensk skådespelare), Dario Fo (italiensk författare, nobelpristagare), Thomas Johansson (svensk tennisspelare), Frida von Schewen (svensk sångerska).

Läs även andra inlägg där jag har skrivit om dagens tal 9.

Av Gudinnan Magicum - 23 mars 2010 08:36

Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum 23 med månadens (3). Här kommer alltså åttan från 26.


Du  som är född den 23 mars är nog i grund och botten en känslig person och du ser till att det verkligen rör sig runt dig.  Du är social och har inga problem med att samarbeta egentligen men du vill helst göra det på ditt sätt. Du har ett rörligt intellekt och tycker säkert om att resa och vill överhuvudtaget vara i miljöer där många människor är iblandade.


Du har säkert en analytisk läggning och vill gärna kolla vad som händer på finansmarknaden.  Det behöver inte nödvändigtvis innebär att du är materialistisk men du har en mer logisk inställen till detta med pengar. Du får dock se upp så att du inte blir för dominant och krävande.


Personer födda den 23 mars: Emmy Noether (tysk matematiker), Lis Asklund (svensk radioprofil), Agneta Ehrensvärd (svensk skådespelerska och regissör), Jonas Björkman (svensk tennisspelare).


Läs gärna andra inlägg om dagens tal 8.

Av Gudinnan Magicum - 22 mars 2010 10:27

 Jag har läst i boken Numerologi av Glynis McCants att om man omger dig med siffror som drar till sig de vibrationer som du saknar kan man förändra sin situation till det bättre. Den vänliga trean kan t.ex göra att fler människor kommer in i ens liv när man känner sig ensam, tvåan att man får kärlek och åttan att pengar strömmar in.


Någon lär t.ex ha lagt en lapp med siffran 8 i sin plånbok och fick pengar helt oväntat. Det kan ju låta lite som "trolleri" men jag tror knappast att den här författaren skulle skriva om det i sin bok om det faktiskt inte var så.


Genom att fokusera på detta kan vi dra till oss mer positiva energi och få ett rikare liv, oavsett om det handlar om pengar eller något annat.

Av Gudinnan Magicum - 22 mars 2010 10:13

Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum 22 med månadens (3). Här kommer alltså sjuan från 25.


Du som är född den 22 mars måste lära dig att handskas med din inneboende styrka. Detta är nämligen ett "krafttal".  Du har höga ideal och kanske du ibland har för stora krav på både dig själv och andra. När du har insett vilken kapacitet du faktiskt har kan du komma riktigt långt. 


Det är inte osannolikt att du fördjupar dig i något, kanske inte nödvändigtvis på universitetsnivå. Men du har ett stort "känslodjup" och det är viktigt att du hittar något kreativt att ägna dig åt.


Personer födda den 22 mars: Chico Marx (amerikansk komiker), Roger Whittaker (kenyanskfödd brittisk sångare och kompositör), Carl Jan Granqvist (svensk krögare, vinkännare och tv-personlighet), Lena Olin (svensk skådespelerska), Josefin Nilsson (svensk sångerska och skådespelerska), Staņislavs Olijars (lettisk friidrottare).

Läs även andra inlägga med dagens tal är 7.

Av Gudinnan Magicum - 21 mars 2010 18:34

Kejsaren tillhör Stora Arkanan i Tarot och "motsvarar" Väduren inom Astrologin.


Det går förstås aldrig att "generalisera" men i stora drag är du som är född i tecknet någon som gärna vill ta emot råd från andra om det på något sätt gynnar dig.  Du kan vara mycket kreativ och beslutsam när saker och ting går precis din väg.  Ja, kanske du fattar beslut lite väl snabbt ibland rentav av och kanske ångrar dig när det redan har inträffat.


När du stöter på motstånd kan du bli riktigt tjurskallig och "köra huvudet i väggen".


Men du kan vara mycket metodisk och energisk.


Kortet är från Tarot of a Moon Garden.


  



Av Gudinnan Magicum - 21 mars 2010 11:27

Det blir ju så att jag kommer att använda lite olika ord och uttryck.  Jag skriver ju varje dag att skriva om dagens tal tills det här året är till ända. Jag har nu också kompletterat med den 29 februari som senast inföll 2008.


Jag kommer inte att ändra något i rubriken (om det inte kommer någon funktion som gör det enklare blir det lite för omständligt) men har nu skriit Dagens tal/vibration i kategorilistan istället. Det är ju alltid flera personer som är födda på en viss dag och ordet "vibration" betyder ju bl.a personlig utstrålning.

Av Gudinnan Magicum - 21 mars 2010 11:08

Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum 21 med månadens (3). Här kommer alltså sexan från 24.


Du som är född den 21 mars vill gärna förkovra dig och utbildning av olika slag är nog något som du sätter stort värde på. Du är intresset av ditt hem och är säkert hälsointresserad. Något i din barndom kan vara något du tänker på då och då även som vuxen, kanske du skriver om det på något sätt. Du har oftast mycket att stå i, är allmänt social men var försiktig så att du inte splittrar upp dig på för mycket samtidigt.


Personer födda den 21 mars: Bengt Grive (svensk journalist och tv-sportkommentator), Arne Isacsson (svensk akvarellist och konstpedagog), Ray Dorset (brittisk sångare, kompositör, sångtextförfattare och musiker (gitarr), medlem i Mungo Jerry), Sofia Åkerman (svensk författare och föreläsare).


Läs även andra inlägg där jag har skrivit om dagens tal 6.

Presentation

Omröstning

Vad förväntar du dig av 2020?
 Jag vill äta mer hälsosamt
 Jag vill träna mer
 Jag tänker gifta mig
 Jag väntar barn
 Jag vill resa mer
 Jag vill skriva en bok
 Annat

Jungfrun visar tiden

Antalet besökare

Räknare

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards