Alla inlägg under september 2010

Av Gudinnan Magicum - 27 september 2010 03:00
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Gudinnan Magicum - 26 september 2010 10:15

Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum (26) med månadens (9).

 

 Här kommer åttan alltså från 35.

Du som är född den 26 september kan nog vara ganska kritisk och det är möjligt att du har en speciell humor. Troligen har du en spännande, intensiv och komplex personlighet. Det är mycket du vill och det som gäller är nog storskaligt. Du har starka åsikter men kan ha svårt att slita dig loss från konventioner eller annat som du tror hindrar din utveckling och det kan möjligen skapa en känsla av kamp. Det kanske inte är många som når in och får lära känna ditt känslojag.
När du vågar gå din egen väg och ha tillit till din mäktiga inre kraft kan du säkert förverkliga det du djupast vill och många fält kan ligga öppna.
Personexempel: (För den 26:e i någon månad)
Carl Gustav Jung, Hillary Clinton, Elisabeth George, Stina Ekblad, Linda Lampenius, Alice Babs, Johnny Cash.

 

Du kan vara ekonomisk men utan att för den delen vara snål.

 

Det är viktigt att du lär dig att stå på egna ben och kunna fatta självständiga beslut.

 

Personer som är födda den 26 september: George Gershwin (amerikansk kompositör och pianist), Lynn Anderson (amerikansk countrysångerska), Olivia Newton-John (australisk sångerska och skådespelerska), Daniel och Henrik Sedin (svenska ishockeyspelare).


Läs även andra inlägg där jag har skrivit om dagens tal är 8.

Av Gudinnan Magicum - 26 september 2010 10:00

Dagens första kraftdjur är en LUFTDRAKE.  Den kinesiska luftdraken flyger upp från jorden på våren och sprider nya livsfrön.  Jag kan börja om på nytt när jag vill och flyga bort från det förflutna./  Tror att jag har dragit det här kortet minst en gång tidigare.


Dagens första ängel är CATHAREL.


Mitt andra kraftdjur idag är en KÄNGURU.  Den är helgad åt de australiska aboriginernas skapelsemoder Eingana.  Vi bär våra älskade i våra hjärtan så jag uppmanas idag att kontakta en person som är långt borta.


Min andra ängel idag är IEILAEL.

Av Gudinnan Magicum - 25 september 2010 18:05

Ni som läser den här bloggen har säkert redan lagt märke till det.  Men när jag skriver om dagens tal och personexempel förekommer det i alla fall i flera inlägg att jag först har skrivit en del personexempel.  Men de behöver inte nödvändigtvis vara födda den aktuella månaden, utan enbart den 23:e, 24:e etc., däremot skriver ju i slutet av inlägget att det är just både dag och månad som gäller.

Av Gudinnan Magicum - 25 september 2010 10:00

Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum (25) med månadens (9).

 

 Här kommer sjuan alltså från 34.

Du som är född den 25 september bör medvetet  försöka uppleva att känslolivet är en stor resurs och inte en utmaning. När du gör det är det mycket enklare att vara i balans och känna väl grundad positivitet. När du kan vara öppen med dina känslor kan både du och de närmaste må väl.
Du kan ha stort utbyte av musik. Vare sig musik är något du utövar eller enbart kopplar av till.
Din intuition fungerar troligen väl även om du inte är intresserad av den. Det kan vara klokt att lita mer på vad du "känner och anar" i många sammanhang. Ibland kan det vara verkligt betydelsefullt. Tillit kan vara ett begrepp som behöver växa in mer och mer i ditt liv.
Personexempel: (För den 25:e i någon månad)
Stefan Holm, Sten Broman, Elton John, Carlos Castaneda, George Orwell,  Aretha Franklin.


Du är en undersökande person och iakttagande. Du kan må bra av rytm och samarbete.



Personer som är födda den 25 september: Egon Kjerrman (svensk kapellmästare och kompositör), John Ericson (amerikansk skådespelare), Maj Sjöwall (svensk författare, journalist och översättare), Hayati Kafe,  (svensk-turkisk jazzsångare), Johannes Brost (svensk skådespelare), Mikael Persbrandt (svensk skådespelare, racerförare och UNICEF-ambassadör), Pia Hansen (svensk sportskytt).

 
Läs även andra inlägg där jag har skrivit om dagens tal är 7.

Av Gudinnan Magicum - 25 september 2010 05:00

Mitt första kraftdjur för idag är en FISK.



Min andra ängel för idag är SUSABO.

Av Gudinnan Magicum - 25 september 2010 01:30
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Gudinnan Magicum - 24 september 2010 10:00

Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum (24) med månadens (9).

 

 Här kommer sexan alltså från 33.

För dig som är född den 24  september kommer dina närmaste att vara väldigt väsentliga i ditt liv. Det är högst sannolikt att det är många som kommer att förlita sig på ditt ansvarstagande och din omsorger. Att ställa upp för omgivningen är för dig något självklart.
Kanske har du en artistisk känsla som du vill hitta ett utlopp för, tappa inte bort den i så fall. Kanske kan din röst vara ett redskap som du kan göra något av. Det är möjligt att du har en stark personlig utstrålning. Använd dig av den när du behöver göra intryck och gör kanske hellre ett personligt besök än att skicka ett mail eller liknande. Om du har en vårdande eller terapeutisk funktion kan du vara säker på att din personlighet kan ha betydelse i sammanhanget.

 

Du skall dock inte känna dig nedtyngd utan göra det med glädje./ Tänkt positivt och var optimistisk och det är ju meningen att du skall sprida dina talanger vilka de än är.


Personexempel: (För den 24:e i en månad)
Bo Setterlind, Mona Malm, Pernilla Wahlgren, Barbara Streisand, Bob Dylan, Peter Settman

Personer som är födda den 24 september: Lennart Hyland ( svensk radio- och tv-personlighet), Svetlana Beriosova (litauisk ballerina), Linda McCartney (amerikanskfödd fotograf etc, Paul McCartneys fru 1969-1998), Charlotte Atkins (brittisk parlamentsledamot för Labour), Kristina Weyborn (svensk-amerikansk skådespelerska, Bondbrud och Fröken Sverige), Viveca Ringmar (svensk journalist och programledare i tv),

Läs även andra inlägg där jag har skrivit om dagens tal är 6.

Presentation

Omröstning

Vad förväntar du dig av 2020?
 Jag vill äta mer hälsosamt
 Jag vill träna mer
 Jag tänker gifta mig
 Jag väntar barn
 Jag vill resa mer
 Jag vill skriva en bok
 Annat

Jungfrun visar tiden

Antalet besökare

Räknare

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards