Alla inlägg under september 2010

Av Gudinnan Magicum - 24 september 2010 01:00
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Gudinnan Magicum - 23 september 2010 10:00

...inom Tarot motsvaras av kortet Rättvisan.  Här har jag hämtat det från Tarot of the Celtic Fairies./



Vågens kännetecken är balans, harmoni. Det nås på vägar som principfasthet, diplomati och kompro­missvilja. I Vågen finns både den ljumma harmonin och det slipade stålets princip. Rättvisan kan Vågen slåss för, och i så fall med övertygelse. En kom­promiss är välkommen, så länge den inte betyder den allra minsta avvikelse från det egentliga målet. Vågen har mål, klara eller hägrande, som hans liv är en tämligen rak väg mot. /



  

Av Gudinnan Magicum - 23 september 2010 09:30

Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum (23) med månadens (9).

 

 Här kommer femman alltså från 32.

 

Du som är född den 23 september  har antagligen ett speciellt människointresse. Kanske just med tanke på att du använder både din känsla och intuition kan du förstå och ibland även påverka människor på ett särskilt sätt.
På grund av det och din iakttagelseförmåga är det möjligt att du skulle kunna syssla med det som har att göra med människans kropp och själ. Kanske kan du skriva eller undervisa. Du har en inneboende stolthet och vill verkligen få uppskattning för det du gör. Se i så fall till att försätta dig i situationer där det är möjligt. Det är troligt att du agerar med stort engagemang och intensitet.
Personexempel: (Den 23:e i någon månad)
Shakespeare, Drottning Silvia, Akira Kurosawa, Thomas Di Leva, Bruce Springsteen, Lena Nyman, Sai Baba, Dane Rudhyar, P.O.Enquist

 

Du kan nog redan tidigt komma att uppleva en hel del förändringar och osäkerhetsmoment.  Men det är meningen att du ska ta lärdom av dem och se dem som utvecklande.

 

Det är viktigt att du har en stabil grund att stå på och bygga något från grunden.  Du skulle nog också kunna passa för yrken där du kan påverka människor på ett konstruktivt sätt.

 

Personer som är födda den 23 september: Arne Källerud (svensk skådespelare), Mickey Rooney (amerikansk skådespelare),  Ray Charles (amerikansk sångare, kompositör, pianist), P.O Enquist (svensk författare, regissör och dramatiker), Julio Iglesias (spansk sångare och fotbollsmålvakt),
Bruce Springsteen (amerikansk sångare, låtskrivare), Emma Johansson (svensk OS-silvermedaljör i cykling 2008).


Läs även andra inlägg där jag har skrivit om dagens tal är 5.

Av Gudinnan Magicum - 23 september 2010 09:15

Dagens första ängel är Mikael och min andra är Azrael.

Av Gudinnan Magicum - 23 september 2010 09:00

Dagens första kraftdjur är LEJONINNAN.  Den gyllene lejoninnan, symbol för den forntida egyptiska eld- och segergudinnan Sekhmet, fyller mig med styrka och mod samt utlovar framgång idag.


--- Dagens första kraftdjur är en PÅFÅGEL.

Av Gudinnan Magicum - 22 september 2010 10:30

Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum (22) med månadens (9).

 

 Här kommer fyran alltså från 31.

 

För dig  som är född den 22 september  är mycket energi här fördelad över känsloliv, tankar och din praktiska sida. Antagligen kommer du att uppleva att din energi rör sig som ebb och flod. Det är som det ska. Du har ett stort behov av att vara aktiv och prestera men även att då och då dra dig in i dig själv för tankar och känslor, helt enkelt för att komma i fas med ditt inre. Det är nödvändigt för dig att finna lugn för kropp och själ då och då om du ska kunna upprätthålla balansen i ditt intensiva liv. Du kan klara så mycket, försök att få distans till dig själv och inse att man inte är det man presterar.
Personexempel: (För den 22:a i någon månad)
Jack Nicholson, Maryl Streep, August Strindberg, Carl Larsson, Gustaf Fröding.

 

Du kan ha bestämda åsikter och säkert också vara mycket envis.  Vill nog gärna planera innan du fattar viktiga beslut - gör inget förhastat.

Du måste anpassa dig till förändringar och vara flexibel och rörlig.

 

Personer som är födda den 22 september: Halvar Björk (svenk skådespelare),  Anna Karina, Dan Lungren ( amerikansk republikansk politiker), Andrea Bocelli (italiensk sångare; tenor), Prinsessan Märtha Louise av Norge, Sala Baker (nyzeeländsk skådespelare och stuntman), Ronaldo (brasilansk fotbollsspelare).

Läs även andra inlägg där jag har skrivit om dagens tal är 4.

Av Gudinnan Magicum - 22 september 2010 10:15

Jag har dragit DE ÄLSKANDE ur Osho Zen Tarot.



Sammanfattning: Sex är fröet, kärleken är blomman och medkänslan är doften.  Det är medkänsla som är det högsta fenomenet.



  



Av Gudinnan Magicum - 22 september 2010 10:00
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  

Presentation

Omröstning

Vad förväntar du dig av 2020?
 Jag vill äta mer hälsosamt
 Jag vill träna mer
 Jag tänker gifta mig
 Jag väntar barn
 Jag vill resa mer
 Jag vill skriva en bok
 Annat

Jungfrun visar tiden

Antalet besökare

Räknare

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards