Alla inlägg under september 2010

Av Gudinnan Magicum - 15 september 2010 09:30

Dagens andra kraftdjur är EN VIT ELEFANT.


Dagens andra ängel är HAMAYROD.

Av Gudinnan Magicum - 15 september 2010 09:00

Dagens första kraftdjur är en MULLVAD.  Den svarta mullvaden gräver ett nätverk av underjordiska tunnlar.  En tid då jag ger utan att få några direkta resultat.  Jag skall ha tålamod.  Mullvaden når alltid ytan.

 

---

 

Min andra ängel är ZAA'FIEL.  Vårregnets ängel, har en gloria av glittrande vattendroppar.  Han säger att jag, oavsett årstid, kommer att känna mig förnyad och vederkvickad idag.

Av Gudinnan Magicum - 14 september 2010 09:00
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Gudinnan Magicum - 14 september 2010 08:30

Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum (14) med månadens (9).

 

 Här kommer femman alltså från 23.

 

Du som är född den 14 september  har en stark känslonatur men ska också använda dig av din utomordentligt fina intuition. På grund av den kan du faktiskt också vara en utmärkt analytiker. Du kan vara impulsiv men handlar troligen mest utifrån din disciplinkänsla. Det kan finnas en spännande dualism i din personlighet. På grund av ditt omväxlingsbehov behöver du en del utmaningar. Du ser definitivt till att inte ha tråkigt i livet. Det finns utmaningar av de mest skilda slag, vilka andra kanske inte skulle våga sig in på, som du kan engagera dig i.
Personexempel: (För den 14:e i någon månad)
Albert Einstein, Ingmar Bergman, Astrid Lindgren, Kronprinsessan Victoria, Maria Lundqvist, Lars Forsell, Jan Stenbeck.

 

Du får uppleva en hel del förändringar i ditt liv och behöver anpassa dig. Att hitta en struktur är också viktigt och hitta en stabil grund att stå på.

 

Personer som är födda den 14 september: Lennart Geijer (svensk politiker och jurist), Lasse Dahlquist (svensk kompositör, vissångare och skådespelare), Annalisa Ericson (svensk skådespelerska, dansös och revyartist), Ron Lewis (amerikansk republikansk politiker, kongressledamot 1994-2009), Sam Neill (nyzeeländsk skådespelare; född i Nordirland), Tommy Seebach (dansk musiker och sångare).
Läs även andra inlägg där jag har skrivit om dagens tal är 5.

Av Gudinnan Magicum - 13 september 2010 10:00
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Gudinnan Magicum - 13 september 2010 09:15

Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum (13) med månadens (9).

 

 Här kommer fyran alltså från 22.

 

Du som är född den 13 september skall inte låta det uppstå onödiga missförstånd i relationer för att du inte uttrycker vad du egentligen vill och känner. Det är inte säkert att omgivningen består av tankeläsare. Din stora värme och innerlighet får du förhoppningsvis att nå ut till omgivningen men ta inte saker för givna, var tydligare när det gäller känslor. Du har troligen en härlig humor använd den med glädje och kreativitet. Din kreativitet kan antagligen användas som en utloppsväg för ditt känsloliv och vissa perioder i livet kan du säkert må särskilt bra av att försöka hitta egna skapande former. Förändringar är bra för dig och trevligast är de naturligtvis när du själv fattar mod och skapar dem.
Personexempel: (För den 13:e i någon månad)
Emma Sjöberg, Alfred Hitchcock, Whoopi Goldberg, Martin Timell, Lars Ohly.

 

Du måste anpassa dig till förändringar och kunna vara flexibel.  Det är viktigt att du har en viss struktur och kan bygga från grunden. Du gillar nog att planera, nästan i detalj och för säkert också anteckningar på något sätt.  Kanske skriver du dagbok, annars är det nog något som skulle passa dig.

 

Personer som är födda den 13 september: Staffan Burenstam Linder, Bengt Hallberg (svensk jazzpianist och kompositör), Seikko Eskola (finsk historiker och samhällsdebattör), Jacqueline Bisset (engelsk skådespelerska), Clara Mannheimer (svensk journalist och programledare i tv), Emma Wiklund (Sjöberg); (svensk fotomodell, tv-programledare och skådespelerska).

Läs även andra inlägg där jag har skrivit om dagens tal är 4.

Av Gudinnan Magicum - 12 september 2010 10:00
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Gudinnan Magicum - 12 september 2010 09:45

 Dagens första kraftdjur är en FISK.  Den är en symbol för rikedom och vissa fiskare lägger än idag ett mynt i nätet för att få god fångst.  Det kan löna sig att ta en avvägd risk.


---


Dagens andra ängel är CHUR.

Presentation

Omröstning

Vad förväntar du dig av 2020?
 Jag vill äta mer hälsosamt
 Jag vill träna mer
 Jag tänker gifta mig
 Jag väntar barn
 Jag vill resa mer
 Jag vill skriva en bok
 Annat

Jungfrun visar tiden

Antalet besökare

Räknare

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards