Alla inlägg under september 2010

Av Gudinnan Magicum - 21 september 2010 11:15

Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum (21) med månadens (9).

 

 Här kommer trean alltså från 30.

 

Du som är född den 21 september sätter stort värde på kunskap och utbildning du . Människor är också intressanta för dig, både på vänskapsnivå och för att det intresserar dig att försöka förstå hur vi är och fungerar.
Använd gärna din fantasi på ett skapande kreativt sätt där den kan ge dig förbättrade uttrycksmöjligheter.
Det är mycket möjligt att du har en bra röst. Inte nödvändigtvis för sång, men kanske kan den användas i yrkessituationer där den accentuerar det du säger eller får människor att lyssna på dig mer intresserat. Den kanske kunde vara ett bra arbetsredskap.
Personexempel: (För den 21:a i en månad)
Ernest Hemingway, Björn Ranelid, Kaj Pollak, Georg Rydeberg, Stephen King.

 

 ---Du kan nog se relationer som en utmaning men du måste lära dig att ge råd på ett konstruktivt sätt. 

 

Du har nog många intressen och kanske det finns en risk att du tar på dig för mycket ibland.  Kanske du har en tendens att tro att allt som DU säger är det rätta och du kan nog bli "lite väl pratig ibland".

 

Personer som är födda den 21 september: Mathias ("Mattis") Taube (svensk konstnär och skådespelare), Isa Quensel (svensk opera- och operettsångerska; sopran), skådespelare och regissör Larry Hagman (amerikansk skådepelare), Leonard Cohen (kanadensisk sångare, låtskrivare, musiker och författare), Stephen Kin (amerikansk författare, framförallt skräckromaner), Charles Clarke (brittisk politiker inom Labour Party), Ricki Lake (amerikansk programledare och tv-stjärna).

 

Läs även andra inlägg där jag har skrivit om dagens tal är 3.



Av Gudinnan Magicum - 21 september 2010 11:09
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Gudinnan Magicum - 20 september 2010 10:51

Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum (20) med månadens (9).

 

 Här kommer tvåan alltså från 29.

 

För dig som är född den 20 september präglar stor känslighet din natur. Du kan säkert vara praktisk men det är kanske inte ditt starkaste drag.
Det kan ta tid att uttrycka det du vill. Du kan ha svårt att gå rakt på sak för det är viktigt att det du säger verkligen förstås på rätt sätt av omgivningen. Du kan passa i många sammanhang där man har nytta av detaljkunskap för exakthet är viktig för dig. Kunskap och utbildning är bra för dig då det ger dig ökat självförtroende, men det är inte alls säkert att du har lust eller ambition att skaffa den.
Du gillar att samarbeta med andra, och kan behöva det både för att få en viss uppbackning och avlasta ditt eget ofta stora ansvarsområde. Det är viktigt att du får samverka med människor som du känner för och kan uppleva gemenskap med. Du kan vara en verkligt bra vän och partner.
Personexempel: (För den 20:e i en månad)
Uri Geller, David Bohm, Göran Persson, Selma Lagerlöf, Björn Skifs, Wilhelm Moberg, Nicole Kidman.

 

--- Det är inte osannolikt att en del av er som är födda den här dagen får ett liv i rampljuset.

 

Du är nog undersökande och sökande men var inte rädd för att visa vad du känner.  Då undviker du lättare att det uppstår onödiga missförstånd.

 

Personer som är födda den 20 september: Ananda Mahidol, Sophia Loren (italiensk skådespelerska), Monica Zetterlund (svensk jazzsångerska, revyartist och skådespelerska), Jonathan Hardy (nyzeeländsk skådespelare, författare och regissör), "Henke" Larsson.

Läs även andra inlägg där jag har skrivit om dagens tal är 11 och 2.

Av Gudinnan Magicum - 20 september 2010 10:15
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Gudinnan Magicum - 19 september 2010 11:00

Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum (19) med månadens (9).

 

 Här kommer ettan alltså från 28.

 

För dig som är född den 19 september är förändring och omväxling av stor betydelse , tycker inte om konventioner och söker ständig utveckling. Ditt känsloliv är nog ganska rörligt, och kommer antagligen att påverka ditt liv i rätt hög grad.
Troligen lär du dig mycket genom nödvändig anpassning i livet och genom din förståelse för andra. Du tar allvarligt på ansvarstagande och kan ställa upp för andra.
Du kan säkert vara mycket uppfinningsrik och påhittig. Det är viktigt att du får ta itu med det du vill och göra det på ditt eget sätt. Utnyttja din personlighet, det är inte troligt att du försvinner i mängden.
Personexempel: (För den 19:e i en månad)
Janis Joplin, Lena Philipsson, Dolly Parton, Ola Salo, Robert Aschberg, Bill Clinton.

 

--- Du måste hitta försöka hitta en balans mellan känslor och logik./

Du kan ha ett ekonomiskt intresse men är inte nödvändigtvis snål.  Men det är viktigt för dig att ha ekonomiskt trygghet./  Tänk också på att alla inte behöver vara som DU!



Personer som är födda den 19 september: Marianne Schüler (svensk dansare och skådespelerska), Kåre Santesson (svensk skådespelare, producent och regissör), Ingrid Jonker (sydafrikansk författare), Anders Björck, Ann Zacharias (svensk skådespelerska och regissör), Sara Kadefors (svensk författare, journalist och programledare), Sunita Lyn "Suni" Williams (tidigare Pandya), född (en amerikansk astronaut).

Läs även andra inlägg där jag har skrivit om dagens tal är 1.

Av Gudinnan Magicum - 19 september 2010 10:45

Jag har dragit ett kort ur Cosmic Tarot och fått Prinsessa i Pentagram.


Kortet föreställer en stark ung kvinna i ett vackert landskap och med blommor i håret.


Tolkning:  Ung, stark, löftesrik, översändande, älskar det materiella och är bortskämd.


Kortet kan absolut symbolisera mig själv på ett eller annat sätt men också någon i en min omgivning som kan tillföra något men som kan få en "omvälvande förändring" i sitt liv.  En nystart som är viktig för utvecklingen.  Men.. TILLSAMMANS ÄR VI STARKA!!

 

 

  

 

 

 


Av Gudinnan Magicum - 19 september 2010 10:15

Dagens första kraftdjur är en TUPP.


--- Min andra ängel för idag är SU'IEL.


---


Dagens andra kraftdjur är en ORM.  Ormnen, ikon för ST Brigit på Irland och den keltiska gudinnnan Brighid, säger att liksom ormen ömsar sitt skinn på våren, kan jag lämna gamla sorger bakom mig.


---  Dagens andra ängel är YEHUDIAH - Ängeln för att övervinna sorg.  Han har pärlgrå vingar och säger att han ska lindra min smärta över något eller någon som har försvunnit ur mitt liv.


---Alldeles nyligen har jag också förstått att en f.d arbetskamrat har gått bort och vi hade också kontakt i cirka tio år.  Sedan flyttade jag och vi har inte haft kontakt på rätt många år men jag har ofta tänkt på henne och skickat en hälsning ibland.  Kommer aldrig att glömma henne. Hennes yngste är född på samma datum som jag.  Jag kommer troligen att skriva till någon nära anhörig, kanske just den här sonen.

Av Gudinnan Magicum - 18 september 2010 10:15

Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum (18) med månadens (9).

 

 Här kommer nian alltså från 27.

 

För dig som är född den 18 september är det sannolikt att det redan från början kommer att förväntas eller krävas en hel del av dig i livet. Du har stora inre resurser att ta av. Så småningom kommer du också att kräva mycket av dig själv. Det allra viktigaste är kanske att du inte kräver för mycket och försöker testa de yttersta gränserna. Du gillar variation och kommer antagligen att leva ett mycket aktivt och rörligt liv.
Intellektet styr dig till viss del men du kommer inte att kunna bortse från ditt starka känsloliv. Det finns en dramatisk ton i dig som nog kommer till uttryck vilken väg du än väljer i ditt liv. Människor är antagligen en synlig målgrupp i ditt yrke vare sig du vill undervisa eller nå ut på något annat sätt.
Personexempel: (För den 18:e i en månad)
Edgar Cayce, Paul McCartney, Nelson Mandela, Greta Garbo, Steven Spielberg, Roman Polanski, Peter Swartling.

 

Det kan dyka upp situationer och sammanhang där du måste tänka själv och kunna fatta egna beslut utan att fråga andra så mycket.

 

Kanske det finns andliga intressen och du bör hitta en fin balans mellan att samarbeta med andra och att göra saker på egen hand.

 

Personer som är födda den 18 september: Kristian VIII, Greta Garbo ((egentligen Greta Gustafsson), svensk filmskådespelerska), Inger Juel (svensk skådespelerska och sångerska), Elizabeth Spriggs (brittisk skådespelerska),  Kerstin Bäck (svensk kommunpolitiker, ståupp-komiker, föreläsare och författare), Måns Nathanaelson (svensk skådespelerare).

Läs även andra inlägg där jag har skrivit om dagens tal är 9.

Presentation

Omröstning

Vad förväntar du dig av 2020?
 Jag vill äta mer hälsosamt
 Jag vill träna mer
 Jag tänker gifta mig
 Jag väntar barn
 Jag vill resa mer
 Jag vill skriva en bok
 Annat

Jungfrun visar tiden

Antalet besökare

Räknare

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards