Alla inlägg under april 2010

Av Gudinnan Magicum - 21 april 2010 20:28
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Gudinnan Magicum - 21 april 2010 11:47

Från det vi föds som "magiska själar" händer mycket på vägen. Vi är som barn ofta så omedelbara och har ett rikt fantasiliv. Men som vuxen kan vi faktiskt "leva om" detta och återigen kunna upptäcka hur mycket fantastisk kraft det finns i var och en av oss. Vi kan "frigöra" mycket och om vi lär oss att lita mer till vårt inre ljus, vår inre kraft kan vi vinna så mycket.  Vi kan bli "som barn på nytt" och har vi bara barnasinnet kvar kan vi få så mycket och orka ge mer av oss själva också. Jag är själv inne i en mer kreativ period men det är viktigt att inte låta oss begränsas. Vi måste ha kontakt med människor som inte tar energi och då kan vi åstadkomma så mycket mer själva också.

Av Gudinnan Magicum - 21 april 2010 10:54

Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum 21 med månadens (4).


Här kommer alltså sjuan från 25.


Du som är född den 21 april sätter nog stort värde på att lära dig olika saker. Du är av naturen "nyfiken" och vill hela tiden lära dig något nytt. Du kan nog också inspirera andra genom din oftast rika fantasi. Det är viktigt för dig att uttrycka dig och du kan nog jobba som föreläsare eller lärare. Om du får tid över kan du nog säkert skriva något själv också. Du får se upp så att du inte har "för många järn i elden".


Du har antagligen en analytisk förmåga och kanske inte alltid visar vad du känner innerst inne. Det kan vara lätt att missförstå dig av den anledningen. Du skulle vinna mer av att öppna dig mer för omvärlden. Att vara oberoende och gå din egen väg är också viktigt för dig. Du har ett stort behov av frihet.


Personer födda den 21 april: Anthony Quinn (amerikans-mexikansk skådespelare), Elizabeth II (brittisk regerande drottning sedan 1952), Tomas Bolme (svensk skådespelare), Iggy Pop (musiker och sångare), Klas "Klasse" Möllberg (svensk artist, sångare och skådespelare), Ludmila Engquist, Petra Hultgren (skådespelerska, Fröken Sverige 1995).


Läs även andra inlägg där jag har skrivit om dagens tal är 7.

Av Gudinnan Magicum - 20 april 2010 19:51

...som Annika Langlé har gjort, köpte jag för flera år sedan. Idag när jag klev upp på min vind i ett ärende såg jag dem igen. Nu har jag fått det här budskapet:



  


Om Turmalin på Wikipedia.

Av Gudinnan Magicum - 20 april 2010 19:32

Översteprästen tillhör Stora Arkanan i Tarot och "motsvarar" Oxen inom Astrologin.


Det här kortet visar på kunskap, helhet över livet och allt annat som finns, här kan man se djupt och i större sammanhan alltifrån den minsta detalj till det stora hela. Mycket kunskap och erfarenheter som används och som hjälper andra att hitta sin helhet. Det här visar mest på kunskap, men även andlig sådan, man har med sig helheten inte bara från den här världen. 

En andlig ledare eller lärare. Förbindelse med det oändliga, heliga, universum eller det gudomliga. Budskap av orationellt ursprung. Insikter man fått av livserfarenhet, självaccepterande och mognad. Ritualer och ceremonier, andra former av dyrkan, religiösa / andliga aktiviteter och läror. Utdelande av välsignelse, förlåtelse eller syndaförlåtelse från en andlig ledare

 

Du kan ibland också fastna i gamla mönster och traditioner.

 

Din planet är Venus och färgen är indigoblå.

 

Kortet är hämtat från Tarot of the Trance.

 

  

Av Gudinnan Magicum - 20 april 2010 11:24

Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum 20 med månadens (4).


Här kommer alltså sexan från 24.


Du som är född den 20 april är nog i grunden rätt känslig men har också förmågan att kunna se saker och ting från två håll. 


Du är nog hemkär och vill ha en viss ordning i ditt liv för att må bra. Konst, musik och litteratur kan nog höra till dina intressen.


Du kan mycket väl arbeta inom områden som har med kunskap och lärdom att göra.


Du kanske inte har så lätt för att svara rak på sak så det är av den anledning lätt att missförstå dig.  Du kanske inte riktigt får fram det du innerst inne vill ha sagt. Du kan ha ett sinne för detaljer.



Du gillar att samarbeta med andra människor och det är oftast mer än ett behov hos dig. Du kan behöva uppbackning ibland också. Rytm bör också vara ett viktigt begrepp för dig. Se till så att du inte har för mycket sysslor samtidigt och försökt att ta det lugnt ibland också.  Stressa inte!


Rytm bör vara viktigt för dig och dina känslor måste också få komma ut på ett kreativt sätt. Se till så att känslorna inte utmanar dig, se dem istället som en resurs.


Personer födda den 20 april: John Elfström (svensk skådespelare), Adolf Hitler, Björn Skifs, Lena Frisk (svensk ståuppkomiker), Jessica Lange (amerikansk skådespelare), Birgitta Andersson (svensk skådespelerska), Gro Harlem Brundtland, Beatrice Ask, Måns Herngren (svensk skådespelare och regissör), Erik Segerstedt.


Läs även andra inlägg där jag har skrivit om dagens tal är 6.

Av Gudinnan Magicum - 19 april 2010 18:56

...är ju oerhört viktigt. Man måste ge till sig själv först innan man kan ge till någon annan. Jag förstår att det är det som den här ängeln vill tala om för mig i kväll.


  

Av Gudinnan Magicum - 19 april 2010 17:44

...kan "viska om gudomliga tider". Visst  är de söta de små liven? Jag tog fotot med en digital kompaktkamera idag på eftermiddagen.


  

Presentation

Omröstning

Vad förväntar du dig av 2020?
 Jag vill äta mer hälsosamt
 Jag vill träna mer
 Jag tänker gifta mig
 Jag väntar barn
 Jag vill resa mer
 Jag vill skriva en bok
 Annat

Jungfrun visar tiden

Antalet besökare

Räknare

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards