Alla inlägg under november 2010

Av Gudinnan Magicum - 22 november 2010 09:45

Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum 22) med månadens (11).



Här kommer alltså sexan från 33.






 



 

För dig som är född den 22 november  är mycket energi här fördelad över känsloliv, tankar och din praktiska sida. Antagligen kommer du att uppleva att din energi rör sig som ebb och flod. Det är som det ska. Du har ett stort behov av att vara aktiv och prestera men även att då och då dra dig in i dig själv för tankar och känslor, helt enkelt för att komma i fas med ditt inre. Det är nödvändigt för dig att finna lugn för kropp och själ då och då om du ska kunna upprätthålla balansen i ditt intensiva liv. Du kan klara så mycket, försök att få distans till dig själv och inse att man inte är det man presterar.

 

Du har nog ett stort människointresse men kanske du måste låta din omgivning få klara sig själv ibland också.  Kanske "man" upplever att du lägger dig i lite för mycket.  Du skall ta ansvar utan att känna dig "nedtyngd".

 

Samarbete och rytm kan vara viktigt för dig och du skall se dina känslor som en resurs och låta dig utmanas.

 


Personer som är födda den 22 november:  Östen Warnerbring (svensk sångare),  Mads Mikkelsen (dansk skådespelare), Boris Becker (tysk tennisspelare),  Ville Valo ( finländsk musiker, sångare i HIM).


Läs även andra inlägg där jag har skrivit om dagens tal är 6 och 33.







Av Gudinnan Magicum - 22 november 2010 09:30

 ...motsvaras av MÅTTFULLHETEN inom Tarot./ Kan ha lite olika namn; ibland Alkemisten. Här behöver vi finna en balans i livet och även i oss. Och för att få balans kan man ibland behöva kompromissa. Och när man uppnått balansen i livet känner man harmoni. Något som även visas i kortet är att man vill undvika konflikter från olika håll. Generositet och accepterande är också en stor vikt här. Här ska man också tänka på att vara återhållsam och sparsam. Inom relationer i kärlek inser man att förhållandet/ Kortet är hämtat från 2012 Tarot of the Ascension.



  




  



Av Gudinnan Magicum - 21 november 2010 09:45

Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum 2(1) med månadens (11).



Här kommer alltså femman från 32.






 



 

För dig som är född den 21 november är kunskap och utbildning något du sätter stort värde på. Människor är också intressanta för dig, både på vänskapsnivå och för att det intresserar dig att försöka förstå hur vi är och fungerar.
Använd gärna din fantasi på ett skapande kreativt sätt där den kan ge dig förbättrade uttrycksmöjligheter.
Det är mycket möjligt att du har en bra röst. Inte nödvändigtvis för sång, men kanske kan den användas i yrkessituationer där den accentuerar det du säger eller får människor att lyssna på dig mer intresserat. Den kanske kunde vara ett bra arbetsredskap.

 

Ditt liv kommer nog att innehålla många förändringar som du på ett eller annat sätt måste anpassa dig till.  Det är troligt att du får resa en del.

 

Det är viktigt för dig att känna dig oberoende och kunna fatta egna beslut.

 

Personer som är fädda den 21 november: Goldie Hawn (amerikansk skådespelerska),  Lars Leijonborg (svensk politiker (FP), partiordförande 1997-2007, statsråd), Björk Guðmundsdóttir (isländsk musiker).

 

Läs även andra inlägg där jag har skrivit om dagens tal är 5.



Av Gudinnan Magicum - 20 november 2010 09:45

Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum (20) med månadens (11).



Här kommer alltså fyran från 31.






 



 


Du som är född den 20 november präglas av stor känslighet i din personlighet. Du kan säkert vara praktisk men det är kanske inte ditt starkaste drag.
Det kan ta tid att uttrycka det du vill. Du kan ha svårt att gå rakt på sak för det är viktigt att det du säger verkligen förstås på rätt sätt av omgivningen. Du kan passa i många sammanhang där man har nytta av detaljkunskap för exakthet är viktig för dig. Kunskap och utbildning är bra för dig då det ger dig ökat självförtroende, men det är inte alls säkert att du har lust eller ambition att skaffa den.
Du gillar att samarbeta med andra, och kan behöva det både för att få en viss uppbackning och avlasta ditt eget ofta stora ansvarsområde. Det är viktigt att du får samverka med människor som du känner för och kan uppleva gemenskap med. Du kan vara en verkligt bra vän och partner.

 

Du kan nog vara bestämd och envis och ger dig nog inte så lätt.  Vill gärna "vara säker på" att just du har rätt.

 

Du kan ofta hamna i situationer där du måste välja själv.

 

Personer som är födda den 20 november: – Per Wästberg (svensk författare och ledamot av Svenska Akademien), John Bolton (amerikansk politiker och diplomat, USA:s FN-ambassadör 2005–2006), Ulf Lundell (svensk rocksångare, författare, bildkonstnär och poet),  Bengt Järnblad  (svensk skådespelare),  Anders Glenmark (svensk musiker), – Berit Andnor (svensk socialdemokratisk politiker, socialminister 2004–2006),   Kimberley Walsh, brittisk sångare, medlem i Girls Aloud).

 

Läs även andra inlägg där jag har skrivit om dagens tal är 4.















Av Gudinnan Magicum - 19 november 2010 09:45

Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum (19) med månadens (11).



Här kommer alltså trean från 30.






 



 


 För dig som är född den 19 november vill ha förändring och omväxling, tycker inte om konventioner och söker ständig utveckling. Ditt känsloliv är nog ganska rörligt, och kommer antagligen att påverka ditt liv i rätt hög grad.
Troligen lär du dig mycket genom nödvändig anpassning i livet och genom din förståelse för andra. Du tar allvarligt på ansvarstagande och kan ställa upp för andra.
Du kan säkert vara mycket uppfinningsrik och påhittig. Det är viktigt att du får ta itu med det du vill och göra det på ditt eget sätt. Utnyttja din personlighet, det är inte troligt att du försvinner i mängden.

 

Du kan ofta hamna i situationer då du måste välja själv på ett eller annat sätt.

 

En del av er som är födda det här datumet kan få en plats i rampljuset.  Ibland kanske ni "bara hamnar i något".

 

Du har säkert många intressen och kan nog ibland ha lite svårt för att välja.  Försök att satsa på en sak i taget.

 

Tänk på att alla inte behöver vara som du.

 

Personer som är födda den 19 november:  Indira Gandhi (indisk politiker, premiärminister 1966–1977 och 1980–1984),  Ted Turner 8amerikansk affärsman, grundade tv-kanalen CNN),  Alberto Nessi (schweizisk, italienskspråkig författare), Ted) Ström,  8svensk musiker, kompositör och konstnär),  Eddie Rayner (nyzeeländsk kompositör och skådespelare), Jodie Foster (en amerikansk skådespelerska, filmproducent och filmregissör),  Richard Virenque (fransk cyklist).

 

 

Läs även andra inlägg där jag har skrivit om dagens tal är 3.















Av Gudinnan Magicum - 18 november 2010 09:30

Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum (18) med månadens (11).

 

Här kommer alltså tvåan från 29.


 

 

 För dig som är född den 18 november är det högst troligt att det redan från början kommer att förväntas eller krävas en hel del av dig i livet. Du har stora inre resurser att ta av. Så småningom kommer du också att kräva mycket av dig själv. Det allra viktigaste är kanske att du inte kräver för mycket och försöker testa de yttersta gränserna. Du gillar variation och kommer antagligen att leva ett mycket aktivt och rörligt liv.



Intellektet styr dig till viss del men du kommer inte att kunna bortse från ditt starka känsloliv. Det finns en dramatisk ton i dig som nog kommer till uttryck vilken väg du än väljer i ditt liv. Människor är antagligen en synlig målgrupp i ditt yrke vare sig du vill undervisa eller nå ut på något annat sätt.


Du kan vara mycket känslig men om du inte låter känslorna utmana dig kan du vara mycket inspirerande och kreativ.

 

Det är sannolikt att en del av er kan få en plats i rampljuset.


Du är undersökande och du skall inte vara rädd för det okända inom dig och för att visa vad du känner innerst inne.




Personer som är födda den 18 november:  George Gallup, amerikansk skapare av opinionsundersökningsföretag),Linda Evans, amerikansk skådespelerska), Suzanne Brøgger (dansk författare, manusförfattare, journalist och jazzsångerska. Hon är medlem av den Danska akademien sedan 1997)

 
 
 Läs även andra inlägg där jag har skrivit om dagens tal är 2 och 11.



Av Gudinnan Magicum - 17 november 2010 09:30

Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum (17) med månadens (11).

 

 Här kommer alltså ettan från 28.

 

Du rom är född den 17 november har fasta och bestämda åsikter och kan nog vara rätt så envis. Det finns både allvar, mod och stolthet i din utstrålning och du ser logiken och det rationella som viktiga faktorer i livet vad du än sysslar med. Du behöver en hel del ensamhet för funderingar och det är inte troligt att du tvekar att gå din egen väg i livet även om den kräver mycket av dig.
Det finns en viss chans att du intresserar dig för det litterära livet. Kanske genom att skriva något själv. Dina åsikter kommer du att vilja förmedla och dina logiska insikter kan visst vara av ett sådant slag att inte bara du utan även andra kan uppfatta dem som värdefulla.

 

Det är viktigt att du hittar en balans mellan känslor och logiskt tänkande.

 

Du skall känna att du ställer upp för andra med glädje och utan att känna att det sker av tvång. 

 

 

Personer som är födda den 17 november:  Astrid av Sverige (drottning av Belgien, gift med Leopold III av Belgien),  Maj-Briht Bergström-Walan (svensk sexolog, sexualforskare och psykoterapeut), Martin Scorsese, amerikansk filmregissör), Danny DeVito, amerikansk filmregissör, producent och skådespelare),  Susan Rice, amerikansk politiker och diplomat, USA:s FN-ambassadör 2009–.),  Rachel McAdams (kanadensisk skådespelerska),  Christopher Paolini (amerikansk författare)





Läs även andra inlägg där jag har skrivit om dagens tal är 1.

Av Gudinnan Magicum - 16 november 2010 16:32

...så snart som möjligt men bl.a en sjukhusvistelse har gjort att jag har kommit lite efter.


Så jag hoppas att ni som gillar/besöker den här bloggen har lite tålamod.  Känner mig också mycket trött just nu.

Presentation

Omröstning

Vad förväntar du dig av 2020?
 Jag vill äta mer hälsosamt
 Jag vill träna mer
 Jag tänker gifta mig
 Jag väntar barn
 Jag vill resa mer
 Jag vill skriva en bok
 Annat

Jungfrun visar tiden

Antalet besökare

Räknare

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards