Alla inlägg under november 2010

Av Gudinnan Magicum - 4 november 2010 08:59

Dagens änglar är Zaamiel och Hormuz.




 

 

 

---  Dagens kraftdjur är en vit häst och en uggla.

Av Gudinnan Magicum - 3 november 2010 09:15

Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum (3) med månadens (11).

 

Här kommer alltså femman från 14.

 

 

Du som är född den 3 november vill på olika sätt synliggöra dig.  Det kan vara både genom tal och skrift och det är mycket möjligt att du skriver en del själv.  Du gillar att ha "många järn i elden och du planera nog också en del. Men se upp så att du inte får för mycket!

 

Det är viktigt för dig att hitta ett oberoende och att kunna stå på egna ben.

 

Du får räkna med en del förändringar i ditt liv och det gäller att anpassa sig. Kanske du också "vänder kappan efter vinden" ibland.

 

 

Personer som är födda den 3 oktober: Sigge Fürst (svensk skådespelare, sångare och underhållare), Fylgia Zadig (vensk skådespelerska), Louis Wade Sullivan (amerikansk republikansk politiker, USA:s hälsominister 1989-1993), Lulu (brittisk sångerska ), Ernst Kirchsteiger (svensk programledare i tv), Dolph Lundgren (svensk-amerikansk skådespelare och regissör), Paprika Steen (dansk skådespelerska och regissör),  Gemma Ward (australisk supermodell),  Ivo Pekalski (vensk fotbollsspelare, mittfältare i Malmö FF).

 

 

 

Läs även andra inlägg där jag har skrivit om dagens tal är 5.



Av Gudinnan Magicum - 3 november 2010 00:15

Dagens kraftdjur är ett lodjur och en ekorre.  I fornnordisk myt drog lodjuret vagnen med Freja, skönhetens gudinna.  Jag skall bevara alla hemligheter jag anförtrotts och blotta mitt hjärta enkom för de jag litar på.




 

 

---  Dagens änglar är Rismuch och Zuphlas.

Av Gudinnan Magicum - 2 november 2010 09:00

Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum (2) med månadens (11).

 

Här kommer alltså fyran från 13.

 

 

För dig som är född den 2 november är sådant som  harmoni, samförstånd och vänskap viktiga, du vill ha en skön och harmonisk värld. Vänner och anförvanter kan ha stor betydelse på grund av den känslomässiga trygghet de kan ge dig. Din stora känslighet gör dig särskilt påverkbar av musik och du kan troligen använda musiken till inspiration och för att hitta inre balans. Utnyttja din varmhjärtade och förstående sida också för egen del och försök medvetet skapa harmoni i ditt eget liv.

Du kanske inte alltid litar riktigt på dig själv och sätter ibland lite för stor tilltro till andra. 

 

Du kan nog ha en del bestämda åsikter om hur saker och ting ska vara.  Men på samma gång har du säkert en härlig och mycket speciell humor./  Du är nog mycket för att planera och organisera din vardag för att få den att fungera.

 

Du kan hamna i många situationer där fu får välja själv.

 


Personer som är födda den 2 november:  Moa Martinson (svensk författare), Burt Lancaster, amerikansk skådespelare), Keith Emerson ( brittisk musiker, medlem i Emerson, Lake & Palmer), Jonas Gardell (svensk författare, komiker och skådespelare), Britta Lejon, (konsultativt statsråd),  Johan Wissman (svensk friidrottare).

 

 

 

Läs även andra inlägg där jag har skrivit om dagens tal är 4.



Av Gudinnan Magicum - 2 november 2010 08:30

Dagens kraftdjur är en vit häst och en paradisfågel.




 

 

 

---  Dagens änglar är Rafael och Ieilael.

Av Gudinnan Magicum - 1 november 2010 09:15

Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum (1) med månadens (11).

 

Här kommer alltså trean från 12.

 

 

Du som är född den 1 november bör ha individualistens drag av vilja, envishet och oberoende och kommer i livet att träna på att fatta egna beslut och stå för dem. Du har antagligen mycket idéer och kan ofta befinna dig i tankarnas värld.
Det är mycket som du vill kunna och klara själv men det är möjligt att du ibland hindras av din egen otålighet. Det är bra om du kan få lite "svängrum" och inte tvingas leva inom alltför fasta ramar utan följa dina idéer och impulser ibland. Du är antagligen bättre på att sätta igång och hitta på än att slutföra och tålmodigt följa upp saker. Troligen kan du vara utomordentligt entusiastisk och en inspiratör för andra.
Du kan ha stort behov av uppmuntran och feed back och bör se till att andra får möjlighet att ge dig det. Kanske kan du passa för någon form av publikt arbete eller på annat sätt få uppleva att du är i centrum. Inte för att du är egocentrisk utan för att det är så mycket du vill och kan dela med dig av. Kanske kan du undervisa, inspirera, skriva eller sälja, åtminstone idéer...
Du kan vara betydligt känsligare än vad du ger sken av och det är inte säkert du mår bra av att undertrycka dina känslor. Viktigast är emellertid att du försöker uttrycka din personliga kreativitet, dina idéer eller helt enkelt din personlighet, i en form som passar dig.

 

Det kan  finnas en utmaning hos dig att kunna hitta din självständighet.

 

Du har nog många intressen och kanske du splittrar upp dig på för mycket ibland.  Visa mer förståelse för andra, försök förstå att även andra kan vara känsliga och vilja "bli sedda".

 

 

Personer som är födda den 1 november: John Pohlman (svensk tv-meteorolog),  Mimmo Wåhlander ( svensk skådespelerska) Jon Skolmen (en norsk/svensk skådespelare och författare),  Rafik Hariri (Libanons premiärminister 1992–1998 och 2000–2004),  Louise Boije af Gennäs, svensk författare och journalist), Kim Kärnfalk (svensk sångerska).



Läs även andra inlägg där jag har skrivit om dagens tal är 3.


Av Gudinnan Magicum - 1 november 2010 09:00

Dagens kraftdjur är en bäver och en vit höna.




---  Dagens änglar är Naphonos och Azrael.

Av Gudinnan Magicum - 1 november 2010 08:30

Den här månaden kan kanske "bjuda på mer inspiration" - kanske man kan få "en annan överblick över sin situation".

Presentation

Omröstning

Vad förväntar du dig av 2020?
 Jag vill äta mer hälsosamt
 Jag vill träna mer
 Jag tänker gifta mig
 Jag väntar barn
 Jag vill resa mer
 Jag vill skriva en bok
 Annat

Jungfrun visar tiden

Antalet besökare

Räknare

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards