Alla inlägg under november 2010

Av Gudinnan Magicum - 11 november 2010 09:15

Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum 11) med månadens (11).

 

Här kommer alltså fyran från 22.

 

 

Du som är född den 11 november har mycket inspiration att hämta och det gäller att ta tillvara på den på ett bra sätt. Du kan också inspirera andra med din speciella utstrålning och energi.  Du har nog lika höga krav på både dig själv och andra.  Samarbete kan passa dig men du passar nog lika bra för ensamarbete.

 

Du är nog plikttrogen men kan pendla mellan din vilja att ta ansvar och att känna dig fri.

 

Du kan nog hamna i situationer där du måste välja själv.

 

 

Personer som är födda den 11 november: – Bibi Andersson (svensk skådespelerska), Dick Celeste (amerikansk demokratisk politiker och diplomat, guvernör i Ohio 1983–1991), – Corrine Brown (amerikansk demokratisk politiker, kongressledamot 1993–.),  Demi Moore (amerikansk skådespelerska),  Calista Flockhart (amerikansk skådespelerska),  Calista Flockhart (amerikansk skådespelerska), – Leonardo DiCaprio (amerikansk skådespelare och filmproducent),

 

 

Läs även andra inlägg där jag har skrivit om dagens tal är 22 och 4.

Av Gudinnan Magicum - 11 november 2010 00:15

Dagens kraftdjur är en eldsalamander (Har dragit det här kortet några gånger) och en rödhake. (Har dragit det här kortet lite då och då, bl.a häromdagen)





---  Dagens änglar är Hamaliel och Barakiel.  Hamaliel är Perfektionens ängel som omges av ett dimmigt skogsgrönt sken.  Han bringar ordning i kaos och hjälper mig att reda ut allt trassel och osäkerheter. (Har dragit det här kortet några gånger).

Av Gudinnan Magicum - 10 november 2010 09:30

Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum 10) med månadens (11).

 

Här kommer alltså trean från 21.

 

 

Du som är född den 10 november är mycket livskraftig, ser ut att gilla utmaningar och kan klara av mycket. Många kommer också att kunna behöva dig på något sätt. Själv ogillar du antagligen i högsta grad att vara beroende eller styrd av någon annan.
Det är möjligt att du kan känna dig ensam, även om ensamhet kan vara en positiv faktor i ditt liv, och ha svårt att veta var du själv ibland ska kunna få uppbackning och bli förstådd. Det är mycket du vill och kanske få du möter som har den kapacitet du söker.
Du har kreativ talang, utforska hur du kan använda den. Din impulsivitet kan vara en utmaning som du får jobba med. Försök att medvetet gå din egen utvecklingsväg och ha tillit till din kraft.

 

Du har nog många intressen och kanske du har lite svårt för att ägna dig åt bara en sak i taget.  Kan då lätt bli splittrad.

 

Det är viktigt att du får känna dig oberoende och lära dig att ta ansvar.

 

 

Personer som är födda den 10 november:  Richard Burton (walesisk skådespelare), Ennio Morricone (italiensk kompositör, främst av filmmusik, och orkesterledare), Beppe Wolgers ( svensk författare, poet, översättare, entertainer),  Peter Rangmar (svensk skådespelare, medlem av Galenskaparna/After Shave), – Kristian Huselius (svensk ishockeyspelare), – Brolle jr (svensk musiker och artist).


Läs även andra inlägg där jag har skrivit om dagens tal är 3.

Av Gudinnan Magicum - 10 november 2010 00:15

Dagens kraftdjur är Fågel Rock och en snögås.



 

 

--- Dagens änglar är Hariel och Neriel. Hariel är alla husdjurs och hästars ängel och han beskyddar dem.  Han säger att alla djur älskar mig och han välsignar mina husdjur idag./  Jag har förvisso inga husdjur men jag har alltid älskat djur.

Av Gudinnan Magicum - 9 november 2010 09:30

Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum (9) med månadens (11).

 

Här kommer alltså tvåan från 20.

 

 

Du som är född den 9 november har nog en del att kämpa med i livet.  Du är en sann humanist och älskar verkligen människor.  Speciellt i början av ett förhållande kan du bli lite väl intensiv och nästan "skrämmer bort" din partner.  Ditt behov att hjälpa och stötta är mycket stort men ge inte upp din egen personlighet.

 

Du tycker säkert om att resa, ja överhuvudtaget sådant där det finns människor. 

 

Var inte rädd för att visa vad du känner innerst inne - det är också inom dig själv du kan finna de svar du behöver och vill ha.

 

Du är nog ganska känslig men du kan må bra av att samarbeta.  Musik och naturen kan ha en lugnande effekt.

 

 

Personer som är födda den 9 november: Ingvar Carlsson (svensk socialdemokratisk politiker, Sveriges statsminister 1986–1991 och 1994–1996), Tom Fogert (amerikansk musiker),  Svante Grundberg(, svensk skådespelare, författare, regissör och ståupp-komiker),  Bo Knutsson (expert i Antikrundan), Bille August (dansk filmregissör), Henrik S Järrel (svensk tv-personlighet, mediekonsult och politiker (moderat),  Lasse Lindroth (svensk stand-up-komiker och skådespelare).

 

 

 


Läs även andra inlägg där jag har skrivit om dagens tal är 2.



Av Gudinnan Magicum - 9 november 2010 04:30
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Gudinnan Magicum - 8 november 2010 09:30

Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum (8) med månadens (11).

 

Här kommer alltså ettan från 19.

 

 

Du som är född den 8 november kan vara mycket effektiv och ha många ambitioner.  Kanske du vill lite för mycket ibland, tänk på att koppla av också!  Du vill gärna ha makt men bli inte för dominant och använd ditt sunda förnuft.  Kan lätt bli kritisk och har rätt så bestämda åsikter.

 

Du kan nog känna dig ensam i perioder men kan också ha behov av ensamhet ibland.  Har nog ett stort "känslodjup".

 

Relationer kan vara utmanande för dig men se til så att du inte lägger dig i för mycket.  Viktigt för dig att skapa harmoni runt omkring dig.

 

 

Personer som är födda den 8 november: Christiaan Barnard (sydafrikansk hjärtkirurg, den förste att utföra en hjärttransplantation),  Staffan Ling, svensk skådespelare och programledare i tv), Anders Palm (svensk regissör, manusförfattare, producent och skådespelare),  Charlotta Larsson (svensk skådespelare och teaterregissör),  Gordon Ramsay (brittisk stjärnkock och tv-kändis),  Mikael Eriksson (svensk musiker, medlem i Larz-Kristerz), 

Jack Osbourne (brittisk-amerikansk skådespelare och dokusåpadeltagare).

 

Läs även andra inlägg där jag har skrivit om dagens tal är 1.



Av Gudinnan Magicum - 8 november 2010 02:15

Dagens kraftdjur är en spindel och en rödhake.  (Jag har dragit det här kortet några gånger till.)




 

 

 

--- Dagens änglar är Abarthur och Jeduthan.

Presentation

Omröstning

Vad förväntar du dig av 2020?
 Jag vill äta mer hälsosamt
 Jag vill träna mer
 Jag tänker gifta mig
 Jag väntar barn
 Jag vill resa mer
 Jag vill skriva en bok
 Annat

Jungfrun visar tiden

Antalet besökare

Räknare

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards