Alla inlägg under november 2010

Av Gudinnan Magicum - 16 november 2010 09:30

Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum (16) med månadens (11).

 

Här kommer alltså nian från 27.

 

 

Du rom är född den 16 november är antagligen mycket känsligare än du vill framstå som. Acceptera din känslighet och försök ta vara på din intuition så att du verkligen medvetet kan använda den. Visst är det viktigt att resonera och analysera som du gör men din starkaste kraft ligger i intuitionen när du väl lär dig nyttja den. Det är bra för dig att sträva efter stora sammanhang om du känner för det och kanske även internationella kontakter. Du kommer att ha behov av att dra dig tillbaka ibland och det är utomordentligt om du kan göra det nära naturen så att du på så sätt kan få den "näring" du så väl behöver. Särskilt när det varit rörelse och förändring i livet.

 

Det är viktigt att du lär dig att anpassa dig till förändringar.

 

Du kan i perioder känna dig ensam och kanske du tycker att du får ge mer än du får.  Du kan också ha intressen för andlighet.

 


Personer som är födda den 16 november:  Gunn Wållgren (svensk skådespelerska),  Orvar Bergmark, svensk fotbollsspelare, VM-silver 1958, förbundskapten 1966-1970), Shigeru Miyamoto (japansk spelskapare för Nintendo), Anne Holt, (norsk jurist, journalist, författare och politiker, justitieminister 1996–1997), – Pia Johansson, svensk skådespelare, föreläsare och moderator),  Magnus Bäcklund (sångare i gruppen Fame),  Anna Lindberg (svensk simhoppare),  Carin Da Silva, svensk sångerska, dansare och musikalartist).




Läs även andra inlägg där jag har skrivit om dagens tal är 9.

Av Gudinnan Magicum - 15 november 2010 09:30

Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum (15) med månadens (11).

 

Här kommer alltså åttan från 26.

 

 

Du rom är född den 15 november kommer att ta ansvar och vilja skapa balans och harmoni i livet. Ditt intresse för människans liv och behov kan göra att du sysslar med något inom det området. Det är väldigt viktigt att du får göra saker på ditt eget sätt och kan växa ur sammanhang som är små till något större om du känner för det. Utveckling är nödvändig för dig och du bör vara öppen för nya idéer. Det kan kännas angeläget att kunna skapa eller bygga något du tror på. Det är möjligt att kroppsträning är ett intresse för dig. Du kan ha en stark vitalitet. Om du vill "sikta mot stjärnorna" ska du definitivt göra det.

 

Du är nog ekonomisk utan att det behöver betyda att du är snål.  Är nog intresserad av vad som händer på Börsen.

 

Du behöver struktur och ordning i ditt liv. 

 

 

Personer som är födda den 15 november: Oscar Bernadotte (svensk prins), Petula Clark (brittisk sångerska och skådespelerska), – Anni-Frid Lyngstad svensk sångerska, ABBA),  – Lasse Kronér ( svensk musiker, sångare, programledare, textförfattare och kompositör)

  

  

Läs även andra inlägg där jag har skrivit om dagens tal är 8.



Av Gudinnan Magicum - 15 november 2010 00:15
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Gudinnan Magicum - 14 november 2010 09:30

Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum (14) med månadens (11).

 

Här kommer alltså sjuan från 25.

 

 

Du rom är född den 14 november har en stark känslonatur men ska också använda dig av din utomordentligt fina intuition. På grund av den kan du faktiskt också vara en utmärkt analytiker. Du kan vara impulsiv men handlar troligen mest utifrån din disciplinkänsla. Det kan finnas en spännande dualism i din personlighet. På grund av ditt omväxlingsbehov behöver du en del utmaningar. Du ser definitivt till att inte ha tråkigt i livet. Det finns utmaningar av de mest skilda slag, vilka andra kanske inte skulle våga sig in på, som du kan engagera dig i.

 

Du kan ha en filosofisk läggning, kanske är du intresserad av andlighet.  Kan ha svårt för att visa vad du innerst inne känner och därför lätt bli missförstådd.  Var inte rädd för att öppna dig!


Tänk positivt och optimistiskt - allt blir lättare då.  Du skall ju kunna sprida dina talanger vilka de än är.

 

 

Personer som är födda den 14 november:  Astrid Lindgren (svensk författare), Björn Borg, simmare, mottagare av Svenska Dagbladets guldmedalj 1938),  Boutros Boutros-Ghali, egyptisk politiker, FN:s generalsekreterare 1991–1996),  Jan Stenbeck, svensk mediaman (Tele2 med mera), Charles kronprins av Storbritannien), Kristina Lugn (svensk poet och författare, ledamot av Svenska Akademien),  Tilde de Paula, svensk programledare).

 

Läs även andra inlägg där jag har skriviti om dagens tal är 7.



 

Av Gudinnan Magicum - 13 november 2010 09:30

Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum (13) med månadens (11).

 

Här kommer alltså sexan från 24.

 

 

Du rom är född den 13 snovember skall inte låta det uppstå onödiga missförstånd i relationer för att du inte uttrycker vad du egentligen vill och känner. Det är inte säkert att omgivningen består av tankeläsare. Din stora värme och innerlighet får du förhoppningsvis att nå ut till omgivningen men ta inte saker för givna, var tydligare när det gäller känslor. Du har troligen en härlig humor använd den med glädje och kreativitet. Din kreativitet kan antagligen användas som en utloppsväg för ditt känsloliv och vissa perioder i livet kan du säkert må särskilt bra av att försöka hitta egna skapande former. Förändringar är bra för dig och trevligast är de naturligtvis när du själv fattar mod och skapar dem.

 

Du har nog ett genuint människointresse som kan hålla i sig hela livet.

 

Du har nog också en härlig humor samtidigt som du kan ha en del bestämda åsikter om hur saker och ting skall vara.

 

 

Personer som är födda den 13 november:  Gunnar Björnstrand (svensk skådespelare och komiker),  John P. Hammond (amerikansk bluesgitarrist och sångare),  Whoopi Goldberg ( amerikansk skådespelerska), Stephen Baxter, brittisk science fiction-författare), Martin Timell (svensk snickare komiker och programledare i TV),  Takuya Kimura, japansk musiker, medlem i SMAP).

 

 

 Läs även andra inlägg där jag har skrivit om dagens tal är 6.



Av Gudinnan Magicum - 13 november 2010 00:15

Dagens kraftdjur är en varghane och en kolibri.  Kolibrin hjälpte Nordamerikas indianer att få tillbaka elden.  Jag ska ta mig tid att göra något helt oplanerat idag och ha kul./  Har dragit det här kortet minst en gång tidigare.




---  Dagens änglar är Anpiel och Lacabel.

Av Gudinnan Magicum - 12 november 2010 09:30

Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum (12) med månadens (11).

 

Här kommer alltså femman från 23.

 

 

Du rom är född den 12 november har höga ideal, höga krav på dig själv och andra och anser nog att ordning och struktur kan vara viktigt. När du vet vad du vill och önskar förmedla något kan du vara mycket övertygande. Du ställer gärna upp och tar ansvar, ibland mer än du kanske skulle behöva. Det finns en ton av självklar medmänsklighet i ditt väsen.


Intellektuell stimulans eller någon typ av egen kreativitet kan vara bra för dig vad du än sysslar med för övrigt. Din brist på tålamod och din splittringstendens kommer du troligen att behöva bearbeta för att få de resultat du eftersträvar men det är möjligt att du är intresserad av ganska strukturerade uttrycksformer.

Du kan nog räkna med en hel del förändringar i ditt liv och får säkert också resa en del.

Det är viktigt för dig att kunna stå på egna ben och fatta egna beslut.

Personer som är födda den 12 november:  Grace Kelly (amerikansk skådespelerska, furstinna av Monaco), – Hans Furuhagen (svensk tv-producent och underhållare), Björn Waldegård (svensk rallyförare),  Krister Henriksson (svensk skådespelare),  Filippa Knutsson (svensk modedesigner och företagare, Filippa K),  Tonya Harding (amerikansk konståkare och boxare),  Ryan Gosling (kanadensisk skådespelare).


Läs även andra inlägg där jag har skrivit om dagens tal är 5.

Av Gudinnan Magicum - 12 november 2010 00:15
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  

Presentation

Omröstning

Vad förväntar du dig av 2020?
 Jag vill äta mer hälsosamt
 Jag vill träna mer
 Jag tänker gifta mig
 Jag väntar barn
 Jag vill resa mer
 Jag vill skriva en bok
 Annat

Jungfrun visar tiden

Antalet besökare

Räknare

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards