Alla inlägg den 12 augusti 2010

Av Gudinnan Magicum - 12 augusti 2010 15:42

...som flög med en olivkvist till Noaks ark efter syndafloden, säger att grälande försonas, vänliga ord uttalas och lugnet återställs idag.


---


Jag tror att det många gånger är/kan vara så att även om det handlar om "Dagens Ängel" och "Dagens kraftdjur" är det inte säkert att det "stämmer" för just den dagen.  Det bör nog ses mer som en prognos, att det "är på gång". Ibland kan det inträffa just den dagen, men ofta längre fram i processen.


Det här blev dagens andra kraftdjur.

Av Gudinnan Magicum - 12 augusti 2010 13:10

Talet får man fram genom att lägga ihop dagens datum  (12) med månadens (8).


Här kommer tvåan alltså från 20.



Du som är född den 12 augusti  gillar nog det lekfulla, glada och optimistiska och kan vara både kreativ och konstnärlig.  Du har lätt för att komma på nya idéer och att motivera andra. Kreativiteten och entusiasmen smittar av sig på omgivningen, mycket på grund av att du har så lätt för att kommunicera med folk och lätt för att uttrycka sig. Du är väldigt sociala och har hög emotionell och social intelligens.


Yrken som kan passa dig  är skådespelare, musiker eller författare. Förutom att du är karismatisk är du även duktig på att formulera dig och förmedla ett budskap, plus att du har en livlig fantasi som få kan toppa.


Som med allting annat i numerologi finns även dåliga egenskaper och svagheter. De brister som främst är förknippade med talet 3 är slarv med både pengar och annat och att vara oansvarig och oorganiserad. Du är kanske inte så målmedveten och har svårt för att göra klart olika saker. Talet 3 för med sig svårigheter att vara disciplinerad. 3:or kan också vara alltför känsliga och bli sårade lätt.


Vad är då livsmålet för talet 3? Jo, det är att förmedla någonting till andra människor genom t.ex konst, skrivkonst, skådespeleri eller musik. Samtidigt ska man försöka förmedla samma sak till sig själv och till fullo uppskatta det man kan ge till andra. Det gäller att tygla de negativa känslorna så att inte känslostormarna blir ett problem. Man får inte släppa efter för barnsliga utbrott eller sätta sig på tvären i onödan. I stället bör man försöka kanalisera ilskan så att man kan använda den till något konstruktivt t.ex inom konst. 3:or har en tendens att dra sig undan från det sociala livet om de känner förbittring över någonting men det är mycket bättre om de kan vända det dåliga till någonting positivt och inte grotta ner sig i småsaker som irriterar.


12 har med fullkomlighet att göra och är det kraftfullaste inom numerologin på många sätt. Årets månader är t.ex tolv och det finns tolv tecken i djurkretsen/zodiaken.


Du är nog känsligare än du är medveten om och måste tänka på att även andra kan vara det.


Du måste anpassa dig till förändringar och kunna vara oberoende.


Personer som är födda den 12 augusti: Sickan Carlsson, egentligen Sickan Anna-Greta Carlsson Adamsson (svensk skådespelerska och sångerska), Kerstin Thorvall (svensk författare, illustratör och journalist), Kalle Sändare (svensk komiker och telefonskämtare), Kjell Grede (svensk regissör och manusförfattare. Har varit gift med skådespelerskan Bibi Andersson), Tommy Berggren (svensk skådespelare och regissör).


Läs även andra inlägg där jag har skrivit om dagens tal är 2.

Av Gudinnan Magicum - 12 augusti 2010 12:56
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  

Presentation

Omröstning

Vad förväntar du dig av 2020?
 Jag vill äta mer hälsosamt
 Jag vill träna mer
 Jag tänker gifta mig
 Jag väntar barn
 Jag vill resa mer
 Jag vill skriva en bok
 Annat

Jungfrun visar tiden

Antalet besökare

Räknare

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards